• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam71
Toplam Ziyaret12912679

Bakan Çelik Viranşehir'e Geldi


               Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir’e geldi.

                Bakan Çelik’i gelişinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Ak Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Gelin ve kalabalık bir halk topluluğu karşıladı. Ak Parti seçim bürosunda bir süre vatandaşları dinleyen Bakan Çelik burada yaptığı konuşmada Elektrik sorununu Çiftçinin menfaati neyi gerektiriyorsa o şekilde çözüleceğini söyledi. Vatandaşların büyük bir coşku ile alkışladığı Bakan Çelik’e başta çiftçiler olmak üzere büyük sevgi gösterisinde bulundular. Buradan daha sonra Esnaf ziyaretine geçen Bakan Çelik, Mehmet Akyürek ve İbrahim Gelin esnaflarla sohbet etti. Daha sonra Yeni Mahalle Kadın destek evine ziyarette bulunan Bakan Çelik ve beraberinde ki heyeti burada ki bayanlar alkış ve zılgıtlarla karşıladılar. Burada yapılan konuşmalarda Ak Parti’nin Bayanlara yönelik pozitif ayrımcılığı dile getirildi.

                Burada yapılan programdan sonra Bakan Çelik ve İbrahim Gelin tekrar esnaf ziyaretinde bulundular. Vatandaşın sorunlarına zaman zaman yetkilileri arayarak çözüm bulan Bakan Çelik’in bu davranışı takdirle karşılandı. Kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Bakan çelik bu seçimin Türkiye için önemine vurgu yaptı. Esnaf ziyareti esnasında kendisine ikram edilen bisküvi ve meyve suyunu kabul eden Bakan Faruk Çelik yöremiz insanının ne kadar cömert olduğunu vurguladı. Bakan çelik burada ki programını tamamlayarak Ceylanpınar’a geçti. bizimgazete63.com  25.03.2014 Hicri: 24 Cemaziyel Evvel 1435



















1923 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası