• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam10
Toplam Ziyaret12911403

Gün Yetimlerin Günüydü


Şanlıurfa İHH şubesi Viranşehir’de bulunan yetimlere yönelik geleneksel Piknik programını bu yılda uygulayarak yetimlerin yüzünü güldürdü.

    Viranşehir İHH temsilcisi ve Mavi Marmara Gazisi Eyyup Yaşar ve diğer ekiple birlikte yapılan programa Yetim ve aileleri ile birlikte Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yasin Kurt, Eğitim-Bir Sen İlçe Başkanı Ahmet Bilen, Zübeyde Hanım anaokulu Müdürü Mehmet Tepeli ve öğretmenleri ile diğer yetkililer katıldı.
    Viranşehir İmam Hatip (Eski Yibo) yerleşkesi bahçesinde toplanan aileler önce tanışma programına katıldı. Çocuklar bir arada çeşitli oyunlar oynarken aileler Viranşehir Derneği Kadın kolları başkanı Ganimet Bilen’in verdiği sohbete katılıp nasihat dinledi.

     Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ile görüşen bazı yetim aileler sorunlarını aktarırken Kaymakam Kotan “ Tüm yetim ailelere kapımız sonuna kadar açıktır. Mesai saati içinde sizleri makamımıza bekliyoruz” diyerek destek verdi. Daha sonra yemekhaneye geçilerek burada gelen konuklara Kebap, tavuk şiş, ayran ve baklavadan oluşan menü yemeği verildi.
   Yemekten sonra yetim çocuklara hediyeleri verilirken Zübeyde Hanım anaokulu tarafından desteklenen yetimlere bu okulun öğretmenleri tarafından hazırlanan oyuncaklar verildi. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Eyyup Yaşar” Geleneksel hale getirdiğimiz Yetim buluşmalarının Viranşehir bölümünü gerçekleştirdik. Bu program Şanlıurfa genelinde her hafta düzenleniyor. Programımıza destek veren başta İlçe Kaymakamımız Muhammed Lütfi Kotan’a, ilçe müftüsü Abdulrakip Arslan’a, İmam Hatip Lisesi Müdürü Kasım Erdemli ve Milli Eğitim Camiasına, Saadet Parti İlçe Başkanı Yasin Kurt’a, Eğitim-Bir Sen Viranşehir Başkanı Ahmet Bilen’e, diğer sponsorlarımıza, Şanlıurfa’dan gelip bize destek olan İHH gönüllülerine, Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Mehmet Tepeli ve Öğretmenlerine, programa katılan yetim ailelere ve Basınımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu yetimlerin yüzünü güldüren herkesten Allah razı olsun” dedi. Hediyelerini alan yetim çocuklar toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrıldılar.  bizimgazete63.com  24.03.2014 Hicri: 23 Cemaziyel Evvel 1435




  



 
  
  
  
       



1718 kez okundu

Yorumlar

     24/03/2014 20:23

Çok güzel bir etkinlikti.yetim çocuklar ve anneleri için farklı bir gündü.Viranşehir ihh başkanının fedakarlığı takdire şayan.eşi ve kendisi canla basla koşturuyordu.Kaymakamımızın da eşi ve çocuklarıyla gelmesi de çok güzeldi..
Misafir - eğitimci

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası