• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam347
Toplam Ziyaret12909681

STK Temsilcileriyle Görüştü, Brifing Aldı, Esnaf Ziyaretinde Bulundu



            Göreve başlamasından bu yana Viranşehir’e ilk kez gelen Vali İzzettin Küçük’ü Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan karşıladı.

            Beraberindeki heyetle Viranşehir’e gelen Şanlıurfa Valisi  İzzettin küçük ilk önce Kaymakamlık Ziyaretçi defteri imzaladı. Kaymakamlık toplantı odasına geçen Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük’e Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan brifing verdi. Yapılan yatırım ve çalışmalardan çok memnun kalan Vali Sayın İzzettin Küçük Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan’a teşekkür etti. Daha sonra Viranşehir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Vali İzzettin Küçük, şunları kaydetti: “Az önce Kaymakam Bey’in ağzından son iki yıl içinde Viranşehir’de yapılan yatırımları dinledim. Viranşehir şehir olma yolunda çok mesafeler kat etmiş. Önümüzdeki dönem çocuklar 30 kişilik sınıflarda okuyacak.  Eğitim açısından Viranşehir dünya standartlarını yakalamak üzere. Sosyal açıdan çok büyük yatırımlar yapılmış. Sosyal merkezlerde yüzlerce kadın destek almış. 1 yıl içinde Sosyal Yardımlaşma Vakfından 27 milyon lira yardım çıkmış. Sadece eğitimi alanında 2013 yılında 90 milyon lira yatırım yapılmış. Bunlar çok büyük yatırımlar” dedi. STK’ların sorunlarını dinleyen Vali Sayın İzzettin Küçük, elektrik sonunu çözmek için devletin büyük bir proje üzerinde çalıştığını kaydetti. Organize Sanayi bölgesinin hızlı bir şekilde kalkınması için tam destek vereceğini ifade eden Küçük: “ Ben sanayiyi çok önemsiyorum. Tarım alanında Viranşehir’de ciddi yatırımlar var. Ama bir bölgenin kalkılması sanayisinin gelişmişliği ile paraleldir” dedi. Vali İzzettin Küçük daha sonra STK temsilcileri ile bir hatıra fotoğrafı çekti.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

            Viranşehir’de esnafları ziyaret eden Vali İzzettin Küçük vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Çarşıda Vali İzzettin Küçük’ü karşısında gören vatandaşlar hem sorunlarını dile getirdi hem de Vali İzzettin Küçük’ün ziyaretinden dolayı mutluluklarını dile getirdi

TARİHİ MEKANLARI GEZDİ

            Tarihi İbrahim Paşa Konağı’nı ziyaret eden Vali İzzettin Küçük’e tarihi konakla ilgili kısa bilgi verildi. Konağın içini gezen Vali İzzettin Küçük konağın mimari yapısından çok etkilendiğini dile getirdi. İbrahim Paşa Konağı’ndan sonra Dikmeleri ziyaret eden Vali İzzettin Küçük Eyyüp Nebi beldesine geçti. Küçük daha sonra Viranşehir’den ayrıldı.
 bizimgazete63.com  20.03.2014 Hicri: 19 Cemaziyel Evvel 1435























2416 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası