• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam538
Toplam Ziyaret12913146

Tebrik Ederiz


         Viranşehir ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Viranşehir Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, düzenlenen bir törenle 7’inci yıldönümünü kutladı.

         Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen kutlama etkinliğine, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Geceye, Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, AK Parti Viranşehir adayı İbrahim Gelin, , BDP Viranşehir Belediye Başkan Adayı Emrullah Cin, Saadet partisi ilçe başkanı Yasin Kurt, saadet partisi Viranşehir adayı Yavuz Ateş, Viranşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Lütfi Doğru, İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, Seyda Muhammed Özkılıç, STK üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

         Kur-an- Tilaveti ile başlayan etkinliğin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Murat Karadaş, Halepçe katliamının yıldönümü olması nedeniyle başta Halepçe katliamı olmak üzere, Dünya’da yaşayan tüm Müslümanlara yönelik yapılan saldırı ve katliamları kınayarak başladı.

         Karadaş, Viranşehir Derneğinin kurulduğu günden bu yana yeryüzünde temiz insanların yetişmesi için çaba sarf ettiklerini belirterek, kurulduğu günden bugüne kadar yardım ve desteklerini esirgemeyen dernek üyelerine ve hayırsever vatandaşlara teşekkür ettiğini söyledi.

         Açılış konuşmasının ardından Derneğin yapmış olduğu faaliyetlerin sinevizyon gösterimi yapıldı. İlahi gurubunun seslendirdiği bir birinden güzel ilahilerle devam eden programda, öğrenciler tarafından Türkçe, Kürtçe ve Arapça, insanların hayra davet edilmesi sunumu yapıldı. Programa konuşmacı olarak katılan Seyda Muhammed Özkılıç, İyilik yapılıp, kötülüklerden uzak durulması gerektiğini vurgu yapılarak, her Müslüman’ın İslam dinini anlatması gerektiğini söyledi.

Etkinlik, Viranşehir Derneği’nin daha önce düzenlemiş olduğu “Yasin’i ezberle Bisikleti al” yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Gelin, BDP Viranşehir Belediye Başkan Adayı Emrullah Cin ve Saadet Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Yavuz Ateş tarafından verildi. Yasin’i en güzel okuma yarışmasında dereceye giren Kız öğrencilere ise altın harf ödülünü, Viranşehir Derneği Kadın Kolları Başkanı Ganimet Aydın Bilen verdi. Yaklaşık 2 saat süren program, Dernek üyeleri ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. bizimgazete63.com  17.03.2014 Hicri: 16 Cemaziyel Evvel 1435

  





1926 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası