• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam333
Toplam Ziyaret12912941

Bakan Çelik "Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır"


               Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ve Ak Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Gelin, İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve İlçe Başkanı Celalettin Sayan Seçim çalışmalarına Köyleri ziyaret ederek devam ettiler.

                İlk olarak Yollarbaşı köyünü ziyaret eden heyet burada köy odasında bir süre köy halkı ile görüştü.  Daha sonra Usluca köyüne gelen Bakan Çelik ve beraberinde ki heyet i burada Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ve büyük bir halk topluluğu karşıladı. Bakan Çelik burada yaptığı konuşmada” Bir zamanlar hastaların rehin kaldığı Türkiye’de artık sağlık hizmetleri köylünün ayağına geliyor. Türkiye’nin birçok yerinde sağlık hizmeti alan vatandaşımız Viranşehir’de de aynı hizmeti alacak. Benim vatandaşım 1.sınıf hizmet alacak” dedi. Gece geç saatlere kadar köylü vatandaşlarla görüşen heyet bu günkü çalışmasını tamamladı.

                Ertesi gün yine köy ziyaretlerine devam edildi. Bu günkü ziyaretlere Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç’te katıldı. Ardından Çökelge köyüne geçen heyet burada ki köylü vatandaşları ziyaret etti. Köy halkından olan Şehmus Çağrı Tekin ve Aday adayı olan Doktor İlhan Erkan tarafından karşılanan konuklar bir süre burada vatandaşlarla köy sorunları hakkında görüştü. Gecede Ev ziyaretlerinde bulunan Bakan Çelik ve beraberinde ki heyet Şeh Bub’u evinde ziyaret etti. Bakan Çelik daha sonra bir dizi açılış, temel atma ve mitinge katılmak üzere ertesi sabah Ceylanpınar’a geçti.
bizimgazete63.com  16.03.2014  Hicri: 15 Cemaziyel Evvel 1435

































EDİTÖRDEN: Nüsret adlı okurumuza cevap, Sayın okurumuz: Biz her zaman tarafsızlığımızı koruduk ve korumaya devam edeceğiz. Bu seçim sürecinde tüm partilere defalarca çağrı yapmamıza rağmen bu çağrımıza sadece Ak Parti ve MHP partileri cevap verdi. Diğer partiler şu ana kadar bize Reklam - Tanıtım için başvurmadı. Onlarda gelsinler onlarında Reklam - Tanıtımını yapalım. Bizim herkese kapımız açıktır...Birde bize sorduğunuz soruyu desteklediğiniz partinize sorun. Niye sizde gidip bizimgazete63.com la Reklam - Tanıtım anlaşması yapmıyorsunuz. Sizler hep bize sordunuz ama madalyonun bir de öteki yüzü var.
       Sizin aracılığınızla bir kez daha seçime giren Partilere sesleniyoruz. Bizimle Çalışmak isteyen herkese kapımız açıktır. Saygılarımızla

2575 kez okundu

Yorumlar

NEYİ AKPARTİ     16/03/2014 21:56

SAYIN EDİTÖR FETHİ BEY SEN HALKIN GAZETECİSİMİSİN YOKSA AK PARTİ BASIN SÖZCÜSÜMÜ BİZE BUNU AÇIKLARSAN SEVİNİRİM BUNU BİLMEYE HAKIMI VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM SON ZAMAN LARDA HEP AKPATİNİN REKLAMLARINI GÖRÜYORUM ÖTEKİKİ PARTİLERE KRAMI GİRDİ YOKSA GAZTECİLİK YAPACAKSAN DOĞRU TARAFSIZ DÜRÜST GAZTECİK YAP
Misafir - nusret

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası