• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam549
Toplam Ziyaret12910520

İbrahim Gelin Halka Açık Bir Mektup Yazdı


            Ak Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Gelin halka açık bir mektup yayınladı. Viranşehir’in her evine, köyüne, mahallesine ve esnafına dağıtılan mektupta İbrahim Gelin önemli açıklamalarda bulundu. İşte İbrahim Gelin’in halka açık mektubu;

 

            Sevgili Viranşehirli Kardeşim!

            Sizlerien kalbi duygularımla selamlıyor,bu mektup vasıtasıyla 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerle ilgili naçizane düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

            Değerli hemşerim!

            Sizlerle beraber büyümüş, sizlerle aynı havayı teneffüs etmiş, aynı coşkuları ve sıkıntıları yaşamış bir kardeşinizim.Kimi zaman birlikte güldük, kimi zaman birlikte hüzünlendik, kimi zaman birlikte gururlandık.Çilelerimiz, acılarımız, sevinçlerimiz ortak oldu. Viranşehir bizim ortak sevdamız oldu.

            İmkansızlıkları birlikte gördük. Okulun olmadığı, öğretmenin olmadığı; çantanın, kalemin, defterin olmadığı zamanlarda birlikte okuduk, aynı sıralardan geçtik. Doktorun, ilacın olmadığı zamanlarda hastanelerde birlikte kuyruğa girdik. Ulaşımın zor olduğu, iletişimin kısıtlı olduğu zamanları birlikte yaşadık.

            Ak Parti iktidarı ile birlikte hizmet kervanı da yola çıktı. Okullar yapıldı, hastaneler yapıldı; öğretmenler ve doktorlar atandı. Okula giden her öğrenciye maaş verildi, bebelere aşı yardımı yapıldı. Yaşlılar ve engelliler de unutulmadı, onlara da maaş bağlandı. İhtiyacı olan vatandaşa yakacak, çocuğu askerde olana, dul ve yetime aylik bağlandı. Yollar double oldu, can kayıpları azaldı. İletişim güçlendi, dünya ile yarışır hale geldik.

            Çok kötü zamanlardan geçtik. Kürt olarak, Arap olarak varlığımızın kabul edilmediği dönemlerden geçtik. Birçok acılar yaşadık hep birlikte.

            2002’te iktidara gelen Ak Parti ile yüzler gülmeye başladı. Barış Süreci ile beraber artık analar ağlamamaya başladı. Gençler ise ömürlerinin en taze çağında yaşama umutla bağlandılar. Kürtçe ve Arapça yayın yapan televizyon kanalları ve radyolar açıldı. İmha ve inkar politikaları sona erdi. Artık yarınlara daha mutlu ve daha umutlu bakar olduk.

            Değerli Kardeşim;

            Güzel, mutlu ve huzurlu bir gelecek için sizden tek isteğim, Ak Parti’nin gerçekleştirdiğibu hizmet kervanına sizin de ortak olmanız. Allah nasip ederse, siz hemşerilerimin katkısıyla; Viranşehirimiz’de büyük bir değişim ve dönüşümü gerçekleştirerek yepyeni ve modern bir Viranşehir sözünü sizlere veriyoruz.

            21. Yüzyılın Türkiye’sinde, 100 yıl geride kalmış VİRAN bir şehir olmak bizim kaderimiz olmamalı. Bu ülkenin, bu şehrin selameti, çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakarak ancak mümkün olacaktır. Çocuklarımızın, torunlarımızın en iyi koşullarda, en iyi imkanlarla yetişmesini istiyorsak, bugünün yetişkinleri olarak bizlere büyük sorumluluklar düşmektedir. Zira Viranşehir’li kardeşimin beş yıl daha kaybedecek zamanı yoktur.

            30 Mart 2014 günü yapacağımız tercihle; ya “Ben Hizmet Istiyorum” diyerek her türlü sorunun çözüldüğü bir MODERN bir şehir haline geleceğiz, yâda “Bu Bana Yeter” deyip sorunlarımızın çığ gibi büyüdüğü bir VİRANbir şehir olmaya devam edeceğiz.

            Ak Belediyecilik ile Viranşehirimiz’in en güzel hizmetleri göreceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü Viranşehir her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır.

            Viranşehirimiz’de tertemiz bir sayfa açmak için 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimlerde sizlerden destek ve dua talep ediyor, hürmetlerimi sunuyorum. Başbakanımıza ve Bize Güvenin

            Allah  yar ve yardımcımız olsun.

 bizimgazete63.com   06.03.2014  Hicri: 05 Cemaziyel Evvel 1435



1809 kez okundu

Yorumlar

başarılar     06/03/2014 17:07

Yüzün Ak, yolun açık, gönlümüz ve yüreğimiz seninle.Yolun Açık Olsun Başkan.B.Bardakçı Muh..Adına
Misafir - bardakçı

destek     06/03/2014 09:53

Sonuna kadar güveniyoroz ALLAH her zaman yolonuzu açık etsin .
Misafir - K.KURT

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası