• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam558
Toplam Ziyaret12910529

İçişleri Bakanlığı’nın atamasıyla Şanlıurfa’nın yeni atanan Vali İzzettin Küçük bugün kente geldi.


Ak Parti’den Belediye Başkan adayı olmasıyla boşalan Şanlıurfa Valiliği görevine, Karabük Valisi İzzettin Küçük atanmıştı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün imzasıyla gerçekleşen atamada, Urfa ile birlikte, 8 ilin valisi değişti, 6 ilin valisi ise merkeze alınmıştı.


         Şanlıurfa’ya atanan Vali İzzettin Küçük ise Havayolu ile Şanlıurfa’ya geldi. İzzettin Küçük Gap Havaalanında Vali Yardımcıları Kamu Kurum Amirleri tarafından karşılandı. Vali Küçük daha sonra Valilik Binasına geçerek burada ziyaretleri kabul etti.

         Karabük Valiliği görevini yürütürken Şanlıurfa Valiliğine atanan İzzettin Küçük, bugün kente gelerek 11.30 itibariyle yeni görevine başladı.

         Şanlıurfa Valiliği görevinden istifa ederek AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Celalettin Güvenç’in yerine atanan Karabük Valisi İzzettin Küçük, bugün havayolu ile Şanlıurfa’ya geldi. Vali Küçük için Şanlıurfa Valiliği’nde karşılama töreni düzenlendi. Vali Yardımcıları, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, kamu kurum ve kuruluşları amirleri tarafından karşılandı. Herkesle tokalaşarak tanışan Vali Küçük, daha sonra selamlama konuşması yaptı. Küçük, Şanlıurfa’nın öneminden bahsederek konuşmasına başlayarak, “Bu ile hizmet edeceğiz, tıpki benden önceki valilerimiz gibi. Başta Celalettin Güvenç valimiz olmak üzere geçmiş bütün valilerime teşekkür ediyorum. Her birisi bu ile çok değerli hizmetler yaptı, taş üstüne taş koydular, hepsinin hatırası bu şehirde yaşıyor. Bu bir bayrak yarışıdır, bende bu bayrağı daha yukarılara taşımak için elimden gelen çabayı göstereceğim” dedi. Vali Küçük, konuşmasının ardından şeref defterini imzalayarak yeni görevine başladı. 27.02.2014  Hicri: 27 Rabiu'l Ahir 1435




1462 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası