• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam160
Toplam Ziyaret12911154

Fizik Tedavi Kliniği Açıldı


         Haziran 2012’de 200 yatak kapasiteli olarak hizmete giren Viranşehir Devlet Hastanesi Viranşehir ilçe halkına hizmetlerini her geçen gün arttırıyor. 2 kasım 2012 tarihinde göreve geldiklerinden bu yana hizmet kalitesini arttırarak özveri ile çalışan Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Sedat SAYILIR ve ekibi vatandaşlarımızın ilçeden il merkezine gitmemeleri için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek  yoğun bakımın  hizmete girmesi, sağlık kurulunun açılması, kapsamlı ameliyatların yapılması, patoloji laboratuvarının açılmasıyla bu çalışmalarını ortaya koyduklarını  belirtti. Yakın zamanda  32 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon kliniği de açılarak Viranşehir halkının hizmetine sunulmuştur.

         Fizik tedavi servisinin açılması ile ilgili olarak açıklama yapan Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan, "Devletin görünen yüzü bürokratlarıdır. Biz güler yüzlü olursak, iyi olursak devlet de iyi olur. Sağlık Bakanlığı'nın hedefi hastaneleri 5 yıldızlı otel şekline getirip hizmet vermek ve kalite standartlarını arttırmaktır. Viranşehir’in hizmetin en iyisini hak ettiğini, vatandaşın rahat ve kaliteli sağlık hizmeti alması için özveriyle çalışıldığını kaydetti.

         32 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon kliniğinde ortopedik rehabilitasyon, nörorehabilitasyon (omurilik sinir  yaralanmaları ve felçli hastaların fizik tedavisi , parkinson, serebral palsili hastaların rehabilitasyonu) , romatizmal hastalıkların rehabilitasyon uygulamaları yapılmaktadır.

         Poliklinik hastalarında manuel-mobilizasyon tedavileri, nöralterapi, algoloji uygulamaları(ağrılı bölgeye enjeksiyon uygulamaları), EMG, kemik erimesi, romatolojik hastalıklar ve kronik ağrılı hastaların tanı, tedavi ve takipleri yapılmaktadır. Dış merkezlerde EMG çekimi için haftalar sonrasına randevu verilirken hastanemizde aynı gün çekim yapılmaktadır. Mart ayında da hastalar artık MR ve Kemik Ölçümü yaptırmak için Şanlıurfa’ya gitmeyecekler. MR ve Kemik Dansitometrisi çekimlerine  Mart ayında başlanacaktır.

         Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Sedat SAYILIR, gerek personel gerekse tıbbi cihaz yönünden desteklerini hiç esirgemeyen Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan’a teşekkür etti.  bizimgazete63.com   24.02.2014  Hicri: 24 Rabiu'l Ahir 1435





2101 kez okundu

Yorumlar

süperzeka     27/02/2014 17:46

böyle basit şeyleri abarmayın aksine daha fazla şeyler isteyin 200 yatakli hastana bunlardan daha fazlasi yapılması bekleniyor 200 yatak horoz dövüşleri için yapmamışlar herhalde en basit bi şey EEG yok bunun için urfaya git diyorlar fethi bey bi basın olarak madem elle alıyorsunuz üstünde durun bu insanlara yazık inan herkes bunun vebalını verecek orası artık horoz dövüş yeri olmüş
Misafir - hilal3

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası