• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam234
Toplam Ziyaret12903011

Başörtülü Aday Gösterdiler


               2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde siyasi partiler Belediye Başkan adaylarının ardından Belediye Meclis Üye adaylarını da açıkladılar.

                Ak Parti Viranşehir Belediye Meclis üyelikleri seçiminde bir ilki gerçekleştirip Başörtülü aday gösterdi. Belediye meclis üye listesi açıklandıktan sonra Ak Parti 19. Sırada yer alan Zeynep Yazmacı başörtülü aday olarak gösterilip bir ilk gerçekleştirildi.

                Viranşehir Belediye Meclis üye listelerini açıklayan siyasi partiler listenin sonuna “Kontejan” olarak ekledikleri isimlerin konumunu ve seçilme durumu konusunda vatandaşın kafasını karıştırdı. Konu ile ilgili olarak bir okurumuz şu mesajı gönderdi “Kontenjan demek belediye encümenliği oylarının çoğunluğuna ve sırasına bakılmaksızın direk Belediye başkanlığı yarışında en çok oyu alan partinin belediye başkanı ile birlikte meclise girmesi demektir yani kontenjan seçilen belediye başkanının oyları ile seçilmiş kişiler demektir... onlarda belediye encümeni ama onlara belediye encümenliği pusulasından giden oylar onlara sayılmıyor belediye başkanı ile birlikte onlarda otomatik seçiliyor” dedi.  bizimgazete63.com   19.02.2014  Hicri: 19 Rabiu'l Ahir 1435

EDİTÖRDEN: Kuri adlı okurumuza; Sayın okurumuz, mesajınızda el vicdandan bahsediyorsunuz. Eğer sizde haberi ön yargısız ve vicdan çerçevesinde okumuş olsaydınız bu mesajı yazmanıza gerek kalmazdı. Biz Viranşehir de ve Ak Parti de bir ilk diye yazdık. Urfa diye yazmadık. Ayrıca bizi önce Viranşehir ilgilendirir çünkü biz Viranşehir'in sesiyiz. Eğer Viranşehir de diğer partilerde böyle bir durum varsa biz ayrım yapmadan onu da yazarız. Biz siyasi parti belediye başkan adaylarının Viranşehir'den aday olmalarına ve reklam,  tanıtım işlerini Viranşehir dışında yapmalarına rağmen yinede haberlerini yapacak kadar Viranşehirliyiz...Saygılarımla 



2186 kez okundu

Yorumlar

vax vax vax     19/02/2014 18:47

Allah aşkına bir ilkten söz ediyorsunuz.SİZ BDP ŞANLIUFA BÜYÜKŞEHİR EŞ BAŞKAN ADAYI SAYIN LEYLA AKÇA'nın başörtülü olduğunu görmüyor musunuz? İldeki bir ilki görmeyip İlçedeki encümen adayını görüp haber yapmak hakkaniyete sığar mı ? el vijdan el vijdan el vijdan.Rabbime şükürler olsun ki BDP toplumun her kesimi ile gümbür gümbür geliyor.Not: ilçemizdeki başörtülü kardeşimize de başarılar dilerim.
Misafir - kuri

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası