• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam587
Toplam Ziyaret12912427

Egem Derneği de Gıda Yardımında Bulundu


               Gazetemiz tarafından gündeme getirilen küçük Ali’nin dramına Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan sessiz kalmadı.

              Geçen hafta gündeme getirdiğimiz 3 yaşında ki Ali Karabaş’ın gözleri kör olmasın haberimiz üzerine Kaymakam Kotan bu aileye maddi yardımda bulundu. Kaymakam Kotan “ Söz konusu haberi okudum, küçük Ali’nin haberi beni oldukça üzdü. Aileye daha önce yapılan yardımlar yanı sıra maddi destekte verildi. İnşallah küçük Ali en kısa zamanda sağlığına kavuşur” dedi. Baba Cuma Karabaş ise “ Allah Kaymakam beyden razı olsun, aldığımız maddi destek ile oğlum Ali’yi ameliyat ettireceğim. Diğer oğlum İsa da Böbrek sorunu yaşıyor. İnşallah onunda tedavisiyle ilgileneceğim” dedi. Küçük Ali Karabaş Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde göz ameliyatı olacak. Şimdi küçük Ali sağlığına kavuşacağı günü bekliyor.  

EGEM DERNEĞİ GIDA YARDIMINDA BULUNDU               

Geçen hafta gazetemiz tarafından gündeme taşınan küçük Ali’nin haberi üzerine Egem Derneği de bu aileye yardım elini uzattı.

                Gözleri kör olma tehlikesi ile karşı karşıya bulunan 3 Yaşında ki Ali Karabaş’ın dramı karşısında sessiz kalmayan Egem derneği bu aileye gıda yardımında bulundu. Baba Cuma Karabaş’ın evini ziyaret eden Egem Derneği Başkanı Selahattin Büyükturan durumu yerinde görerek” Bizim Gazete de gördüğümüz haber üzerine Karabaş ailesini ziyaret edip kendilerine gıda yardımında bulunduk. Hayat dolu küçük Ali’yi bizzat görüp kendisini sevdik. Hayat dolu olan bu yavruya Allah’tan acil şifalar diliyorum. Bundan sonra bu aileye olan desteğimiz sürecek” dedi. Baba Cuma Karabaş ise “ Egem derneğine çok teşekkür ederim. Allah kendilerinden razı olsun. Benim şu an tek derdim önce oğlum Ali’nin ve ardından diğer oğlum İsa’nın sağlığına kavuşmasıdır. Herkesten dua bekliyorum” dedi. Bir süre aile ile sohbet eden Egem Derneği Başkanı Selahattin Büyükturan daha sonra oradan ayrıldı.   bizimgazete63.com
10.02.2014  Hicri: 10 Rabiu'l Ahir 1435





1700 kez okundu

Yorumlar

tebrikler     11/02/2014 18:33

HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH SİZİN GİBİ YARDIM SEVERLER BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN AMİNN
Misafir - halil GELİN

TEŞEKKÜR     10/02/2014 13:42

DESTEKLERİNDEN DOLAYI KAYMAKAM BEYİ KUTLUYORUZ, AYRICA VESİLE OLDUKLARI İÇİN BİZİM GAZETE GENEL YAYIN YÖNETMENİ FETİ BEY'E TEŞEKKÜR EDERİZ,, ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH.
Misafir - EGEM DERNEĞİ

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası