• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam34
Toplam Ziyaret12917409

İHH Urfa Derneğini Ziyaret Ettiler


         Yakın akrabalarıyla beraber Rakka ve Kobani’den hicret eden Suriyeli kürt aileler, gerek Suriye içinde ve gerekse de Ş.Urfa’da kaldıkları evlerde ve yerlerde kendine yardım eli uzatan İHH’ya teşekkür ettiler. Aileler adına aile büyükleri olan Muhammed adındaki Suriyeli kürt dede teşekkür için dün Ş.Urfa İHH Derneğimizi ziyaret etti.

         Ş.Urfa İHH İnsani Yardım Derneği başkanı Behçet Atila ile kürçe konuşup teşekkürlerini iletirken kürtçe şunları söyledi; “İHH gerek Suriye içinde ve gerekse de Suriye dışında yaşayan Suriyelilere çok büyük yardımlar yaptı. Hatta Ürdün ve Lübnan’daki Suriyelilere de yardım dağıttığınızı da duyduk. Suriye’de İHH ismini duymayan bilmeyen belki de yoktur. Çünkü mutlaka herkes bir şekilde iHH yardımlarından istifade etmiştir. Ve en önemlisi de bu yardımları dağıtırken kesinlikle kişilerin ırkına ve diline bakmaksızın yardım yapıyorlar. İHH’nın Suriye’de kürtlerin yaşadığı Kobani, Rasılayn, Haseki, Qamışlo ve diğer bölgelerde kürtlere yardım dağıttıklarına defalarca şahit olduk. Türkiye tarafına gelen Suriyeli kürt aileler de yardımlarınızdan gayet memnunlar. Kobani’den Suruç ilçesine gelen kürlere daha 3-4 gün önce yardım dağıttınız.  Sizlere teşekkür etmeyi bir borç bildim ve bu münasebetle şu anda buradayım. Sizlere çok teşekkür ederiz. Allah sizden razı olsun. Elhamdulillah sizin getirdiğiniz yardımlar bol olduğu için  bazen yeni gelen Suriyeli kardeşlerimize de dağıtıyoruz. Allah bu vakfı korusun be çalışmalarını bereketlendirsin.

         Ş.Urfa İHH Başkanı Behçet Atila da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “yaptığımız yardım çalışmaları bir lutuf değil insan ve müslüman olmamızın gereğidir. Siz muhacir kardeşlerimize yardım etmek vaciptir. Allah(cc)  imkan verirse sizlere daha çok yardımcı olacağız” dedi. 

 bizimgazete63.com  04.02.2014  Hicri: 04 Rabiu'l Ahir 1435

-- 
Behçet ATİLA
Ş.Urfa İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı


1425 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854
Hava Durumu
Saat
Site Haritası