• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam290
Toplam Ziyaret12911284

Zam Talebinde Bulundular


            Viranşehir’de Dedaş bünyesinde taşeron işçi olarak çalışan işçiler aldıkları maaşı yeterli bulmadıkları için eylem yaptılar.

            Mardin yolu üzerinde bulunan Dedaş'a ait Elektrik Dağıtım Merkezi önünde toplanan bir  gurup İşçi , alkış çalarak durumu protesto etti.

            Lütfü Topkan, grup adına yaptığı açıklamada, taşeron işçi olarak düşük ücretle çalıştıklarını ve geçim sıkıntısı çektiklerini söyledi. 10 yıldan beridir Viranşehir’ hizmet ettiklerini belirten Topkan, istenilen anlaşmanın kendilerine sunulmaması halinde eyleme devam edeceklerini belirtti. Toplam 70 işçi kendilerine verilen maaşı az bularak” Bizler kefenimiz cebimizde görev yapıyoruz, maaş iyileştirmesi olmazsa eylemimiz devam edecek” dediler.  

            Buradan daha sonra Ceylanpınar caddesi üzerinde ki Tedaş işletme müdürlüğüne gelen işçiler eylemlerini burada da devam ettirdiler. Haksızlığa uğradıklarını iddia eden Topkan, "Bizler yıllardan beridir Dedaş arıza ekibi olarak ilçeye hizmet vermekteyiz. Ancak ne hikmetse Dedaş'ın özelleşmesinin ardından aramızda taşeron işçisi olarak çalışan personeller bizlerden daha fazla maaş alıyorlar. İlgili firma bundan dolayı bizleri mağdur ediyor. Bizleri muhatap alacak birilerinin olmaması halinde iş bırakma eylemimizi sürdüreceğiz bunu böyle bilsinler" dedi.

          Daha sonra bize telefonla açıklamalarda bulunan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek” İşçi kardeşlerimizin mağduriyetini giderme amacıyla her iki tarafla görüşmelerimizi yaptık. İnşallah hayırlı bir sonuç alacağız” dedi. İşçiler daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.   bizimgazete63.com  01.02.2014  Hicri:01 Rabiu'l Ahir 1435



1286 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası