• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam760
Toplam Ziyaret12912600

Viranşehir'in Hakkını Yedirmeyiz


            Şanlıurfaspor’ un eski futbolcularından İsmail Buz’un hazırlayıp sunduğu “Amatöre Bakış” canlı yayın programının bu haftaki konukları, Viranşehir Başakspor Kulübü 2. Başkanı İsmail Aksu, Türkiye Vücut Geliştirme Federasyonu Bilek Güreşi Genel Başkan Yardımcısı Sait Akda ve Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fethi Güzelses oldu.

            Programda, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve geçen hafta Viranşehir Başakspor ile Siverek Belediyespor arasında ilçe stadında oynanan Süper Amatör lig maçındaki hakem hataları eleştirildi.

            Maçta hakemin bariz hatalar yaptığını iddia eden Başakspor Kulübü 2. Başkanı İsmail Aksu, karşılaşmanın 85’inci dakikasında frikikten atılan golün hangi gerekçe ile iptal edildiğine bir anlam veremediğini söyledi.

            Konuk ekibin attığı iki golde de hakemin yanlış kararlar verdiğini ileri süren Aksu, maçın orta hakemi tarafından kendisinin de haksız yere türbine yollandığını kaydetti.

            Maçta haksızlığa uğradıklarını ve futbolcuların alın terinin hakem hatalarından dolayı resmen heba edildiğini ifade eden Aksu, bu işin peşini bırakmayacaklarını belirtti.

            İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği programda, Türkiye Vücut Geliştirme Federasyonu Bilek Güreşi Genel Başkan Yardımcısı Sait Akdağ’da Vücut Geliştirme ve Bilek Güreşi sporu hakkında bilgi vererek, 5 Urfalı sporcunun elde ettiği uluslar arası başarı ile Urfa’nın adını dünyaya duydurduklarını söyledi.

            Fethi Güzelses ise, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)’nin bazı spor kulüplerini neden üyeliğe almadığını eleştirdi. ASKF’nin bazı amatör spor kulüplerine keyfi uygulama yaptığını belirten Güzelses, yeni çıkan dernek yasasıyla bir spor kulübün iki federasyona üye olabileceğini kaydetti. Güzelses bu kafa yapısı ile Şanlıurfa'nın Futbol da bir adım ileriye gidemeyeceğini söyledi. Bu yapının mutlaka değiştirilip taze kan ile yola devam edilmesi gerektiğini belirtti.

            Geçen hafta Viranşehir’de oynanan Başakspor ile Siverek Belediyespor maçında hakemin hatalı kararlar verdiğini iddia eden Güzelses, Maçta atılan ama sayılmayan golün nizami gol olduğunu belirterek, golün ne sebeple iptal edildiğini hakem komitesinin kamuoyuyla paylaşmasını istedi. Viranşehir Başakspor’un hakkını kimseye yedirmeyeceklerinin altını çizen Güzelses, ilçe stadındaki eksikliklere de değindi.

            Şanlıurfa ilçelerindeki soyunma odası olmayan tek stadının Viranşehir ilçe stadı olduğunu sözlerine ekleyen Güzelses, defalarca gündeme getirmelerine rağmen 5 aydır ilçe stadındaki soyunma odalarının hala yapılmadığını kaydetti.

            Programın ardından Başakspor Kulübü 2.Başkanı İsmail Aksu ve Fethi Güzelses tarafından Amatör spor kulüplerine verdikleri desteklerden dolayı program yapımcısı İsmail Buz’a ayrıca Spor Zirvesi program yapımcısı Arif Farac'a teşekkür plaketi verildi.İzleyicilerin soru ve görüşlerine de yer verildiği program yaklaşık 1 Saat 45 dakika sürdü.  bizimgazete63.com  18.01.2014







2258 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası