• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam100
Toplam Ziyaret12912708

İlginize Teşekkür Ederiz

         Basın, iletişimin en temel taşlarından biri olan ve toplumun gerçekleri öğrenmesinde,  sesini duyurmasında önemli rol oynayan, bireyin haber alma hakkını sağlayan,  toplumdan gelen istekleri yansıtarak, kamuoyu oluşturulmasına aracılık yapan düşünce ve ifade özgürlüğünün de en etkili araçlarından biridir.

       Günümüzde teknolojik gelişmeler sonucu ulaşmış olduğumuz bilgi çağında basının önemini daha da arttırmıştır. Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, kamuoyunu ülke ve dünya gerçekleriyle buluşturan basın, farklı görüşlerin seslendirilmesine de imkan sağlayarak, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendirmektedir.

         Her türlü sıkıntı ve zorluğa karşı büyük bir özveriyle mesleklerini icra eden, yaşadığımız toplumla birlikte dünyadaki gelişmeleri bizlere ulaştıran gazetecilerin bu önemli sorumluluklarını yerine getirebilmesi için meslek etiğini her şeyin üstünde tutması ve kişilik haklarına saygılı habercilik anlayışını benimsemelidir.

         Bu duygu ve düşüncelerle İlimizin gelişmesine, tanınmasına katkı sağlayan, sorunların çözümünde bizlerle birlikte yol alan tüm yazılı ve görsel alanda çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum

Mehmet Akyürek
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili


         Demokrasinin tam anlamıyla uygulanmadığı bir ülkede basın özgürlüğünden ve basın emekçilerinin haklarından da bahsetmek olanaksızdır. en fazla gazetecinin tutuklu bulunduğu ülkenin Türkiye olması basının ve basın emekçilerinin durumunu gözler önüne sermektedir. Türkiye’de basının tekelleştiği, farklı siyasi anlayışların güdümüne girdiği bilinmektedir. bu ortamda basın ahlakından, basın özgürlüğünden bahsetmek söz konusu olamamaktadır. Kuşkusuz özgür basın geleneğini bu realitenin dışında tutmak gerekmektedir. Bunlara da reva görülen cezaevleri olmaktadır. Siyasallaşan basın farklı seslere asla tahammül etmemekte ve kimi vicdan sahibi yazar ve gazetecinin işine son vermektedir. Bu durumdan en çok mağdur olan hakları gasp edilen basın emekçileri olmaktadır. Bir an önce başta basın emekçilerinin özlük, ekonomik ve çalışma koşullarının düzeltilmesi gerekmektedir. Yine basın yasası tekrar düzenlenerek objektif kriterler esas alınmalıdır. Bu hususta üzerime düşen her türlü çabanın içine olacağımı belirtir basın emekçilerinin gününü kutlarım.

 İbrahim Ayhan
BDP Şanlıurfa Milletvekili


       İlkeli ve tarafsız bir şekilde halkın haber alma hakkını temin eden ve toplumun görüşlerini objektif olarak kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen saygıdeğer gazeteci kardeşlerim.

            Yapmış olduğunuz haber ve değerlendirmelerle toplumumuzu doğru istikamete yönlendirme vebilinçlendirme gibi önemli bir vazifeniz bulunmaktadır. İfade özgürlüğünün en önemli göstergelerinden biri olan siz değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik eder, en iyi dileklerimle başarılarınızın devamını dilerim.

Celalettin Sayan
Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı


         "Ülkemizin bugün geldiği seviyeye ulaşmasına da medya büyük katkılarda bulunmuştur. Tabii, haber ve bilgileri basın aracılığıyla toplumun istifadesine sunan, bu işin emekçileri de şüphesiz gazetecilerimizdir. Gece, gündüz, tatil, bayram, özel gün vs. demeden mesai yaparak büyük bir özveriyle emek harcarlar. Bu görevi yerine getirmek için çalışan, emek veren tüm gazeteci arkadaşlarımın gününü kutluyorum.

Münir Kanar
Ak Parti Viranşehir Belediye Başkan Aday Adayı



1545 kez okundu

Yorumlar

     12/01/2014 01:48

En iyisi 3. Sü olmuş daha net ve gerçekçi.
Misafir - Mahmut

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası