• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam327
Toplam Ziyaret12909661

Bu Defa ki Haber Bizden


               10 Ocak çalışan gazeteciler günü ilk defa Viranşehir’de geniş katılımlı ve kurumların davetiyle çok renkli geçerek kutlandı.

                İlk olarak Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan tarafından Viranşehir’de bulunan yerel ve ulusal gazetelerin temsilcilerine bir kahvaltı vererek kutlandı. Viranşehir’de ilk kez olarak düzenlenen etkinliğe Kaymakam Kotan ve bazı daire müdürleri katıldı. Güzel bir sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltıya zaman zaman esprili sohbetler yer aldı. Kaymakam Kotan” 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum. Basın demek Demokrasinin sigortası demektir. Hangi şartlarda olursa olsun çalışarak verdiğiniz emek takdire şayandır” dedi.

                Daha sonra Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Sedat Sayılır makamında gazetecileri ağırladı. Burada yapılan toplantıda Doktor Sedat sayılır Gazetecilerin gününü kutlayarak hastanede yapılan son çalışmalar hakkında bilgi verdi. Buradan toplantı salonuna geçen heyeti bir sürpriz bekliyordu. Hastane personeli gazetecilere yaş pasta kestirerek ikramda bulundu. Doktor Sedat Sayılır kamerayı eline alarak bir süre gazetecilik yaparak çekim yapması günün ikinci sürprizi oldu.

                Buradan ayrılan gazeteciler öğleden sonra Viranşehir Belediye Başkan V. Mehmet Sinan Burun’un onurlarına verdiği yemeğe katıldı. Yemeğe başkan yardımcıları Suna Uluğtürken, Nayıf Aslan ve BDP İlçe Başkanı Halis Toprak’ta katıldı. Başkan Burun burada yaptığı konuşmada” Öncelikle 10 Ocak gazeteciler gününüzü kutluyorum. Bu vesile ile cezaevinde yatan 61 gazetecinin de sorununu gündeme getirmek istiyorum, Görevi gazetecilik olan bu arkadaşlarımızın bir an önce cezaevinden çıkması gerektiğini düşünüyorum. Emekçi gazetecilerin gününü tekrar kutluyor hepinize hoş geldiniz diyorum” dedi. Verilen yemekten sonra makam odasına geçilerek bir süre son siyasi gelişmeler üzerine konuşuldu. Başkan Burun” BDP yönetiminin Şanlıurfa adaylarını 17 Ocakta açıklamasını bekliyorum” dedi.  

               10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla bizi ağırlayan Viranşehir Kaymakamı Sayın Muhammed Lütfi Kotan'a, Viranşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sinan Burun'a, Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Sedat Sayılır'a, Gazetemize gelerek günümüzü kutlayan halkımıza, telefon açan, mesaj gönderen değerli Viranşehir halkına ve Viranşehir dışından bizi arayan değerli hemşerilerimize çok teşekkür ederiz. Bu vesile ile bizde hem Meslektaşlarımızın Gazeteciler gününü hemde İdarecilerin gününü kutlar saygılar sunarız.  Bizim Gazete ve bizimgazete63.com  yönetim kurulu     bizimgazete63.com  10.01.2014














1212 kez okundu

Yorumlar

GAZETECİLER GÜNÜ     10/01/2014 23:06

Viranşehir'deki başta Fethi Abinin ve tüm gazetecilerimizin ''Viranşehir halkının sesi'' Gazeteciler Gününü kutlarım. M.AKTAŞ
Misafir - MUSTAFA

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası