• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam232
Toplam Ziyaret12911625

Şiddete Hayır


Viranşehir Devlet Hastanesin de görev yapan bir personele yapılan şiddet üzerine Viranşehir SES sendikası bir basın açıklamsı yaptı. Yapılan açıklama şöyle:

         Ülkemizde son yıllarda giderek artan sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olayı maalesef ilçemizde de sıkça yaşanmaktadır. Tüm uyarılara rağmen, şiddetin önüne geçilemiyor. Sağlık çalışanına yönelik şiddet tehlikeli boyutlardadır. Ne yazık ki bundan sonra da olması çok muhtemeldir.

          En son 6 Ocak Pazartesi günü personelimiz Ahmet Yapan hasta yakını tarafından saat 12:18 ‘de şiddete maruz kalmıştır. Mesai saati olmamasına ve gelen hastanın acil vaka olarak gelmemesine rağmen ‘’neden benimle ilgilenmiyorsun, ne biçim hastane’’ vs. ile başlayıp hakarete ve daha sonra darp etmeye kadar uzanan üzücü olaylar silsilesi yaşanmıştır. Bu olayı ve tüm şiddet olaylarını kınıyor, bu olayların son bulması için gereken caydırıcı önlemlerin alınmasını bir kez daha ilgililerden talep ediyoruz.

         Sağlıkta Dönüşüm Programı, kaliteli hizmet üretimi yerine, hekimlerin ve sağlık çalışanlarının özlük haklarını ve saygınlıklarını azaltmış, adeta kişisel bir saldırıya dönüşmüştür. Personel yetersizliğine bağlı olarak iş yükümüz oldukça fazladır. Sağlık Bakanlığı, sağlık kurumlarındaki aksaklıkların faturalarını sağlık personeline çıkarmakta, adeta vatandaş ve sağlık emekçilerini karşı karşıya getirmektedir. Hal böyle olunca kimi hasta ve hasta yakınları hizmete ulaşamadığında, haklarını arama adına, hekimleri ve sağlık personelini hedef alan şiddet ve tehdide başvurur hale gelmiştir.

           Viranşehir SES Temsilciliği olarak; amaçladığımız görevleri sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmek için; ilçemizde ve Türkiye’de Sağlık Personeline yönelik şiddete dur diyoruz.

Eğer sağlıkta nitelikli hizmet almayı istiyorsanız sağlık personelinize sahip çıkın. Üyemiz Ahmet Yapan’a  bir kez daha geçmiş olsun derken  her zaman tüm üyelerimizin ve sağlık çalışanlarımızın yanında olacağımızı bildiriyor ,” bu son olsun” diyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  07.01.2014

VİRANŞEHİR SES TEMSİLCİLİĞİ



2008 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası