• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam315
Toplam Ziyaret12912923

Öğrenciler Oldukça Memnun Kaldılar


            Viranşehir Fen Lisesi Okul idaresi ve okul aile birliği toplu halde okulda ve öğrencilerin kaldığı yurtta denetleme yaptı.

            Denetlemeye Okul Müdürü Haçim Oktay, Okul Müdür Baş Yardımcısı Mehmet Barış, Okul Aile Birliği Başkanı Cevdet Direk, Başkan Yardımcısı Kemal Ekincidir, Muhasebe sorumlusu Fethi Güzelses, Üyeler Eyyup İnci ve Sinan Gül katıldılar. Denetlemeden önce okul ile ilgili sorunlar için yapılan toplantıda öğrencilerin özellikle öğle ve akşam üstü gidiş ve gelişlerde yaşanılan sıkıntılar dile getirildi. Yol güzergahında yaşanan bu sıkıntı için okul aile birliği yetkililerle görüşme kararı aldı. Daha sonra öğrencilerin kaldığı yurda geçen heyet burada öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Öğrencilerin kaldığı yatakhaneleri ve diğer salonları inceleyen heyet daha sonra öğrenciler ile beraber yemek yedi.
            Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Fethi Güzelses” Burada eğitim gören çocuklar bizim çocuklarımızdır. Bu denetleme fikrini gündeme getirip heyetçe gerekli incelemede bulunduk. Okul idaresinin yaptığı çalışmadan memnun kaldık. Sadece öğrencilerin öğle çıkış ve gelişleri ile akşam üstü çıkış saatlerinde yaşanan bazı problemler var. Bunları da yetkililerle görüşüp sorunu gidereceğiz. Gerek kız gerekse erkek öğrencilerimizin barınma sorunları, yemekhane, etüt merkezleri ve diğer bölümlerde yaptığımız incelemede hiçbir sorun ile karşılaşmadık. Bu şekilde ziyaretlerimiz çocuklarımızda bir öz güven oluşturduğu için bunu daha sık yapmaya karar verdik” dedi. Fen lisesinde eğitim alan öğrencilerin yarısından fazlası Viranşehir dışından gelen öğrencilerden oluşuyor.  bizimgazete63.com  24.12.2013



2986 kez okundu

Yorumlar

     25/12/2013 08:26

okul yönetimini ve aile birliğini kutlarım.örnek bir davranış yapmışlar,darısı diğer okullarımıza
Misafir - viranlı

Tebrik     25/12/2013 07:30

Alışılmışın dışına çıkarak kendi görev ve sorumluluklarının bilincinde olan okul aile birliği üyelerine ayrıca başta okul müdürümüz ve diğer idarecilerin şeffaf idarecilik anlayışlarından dolayı bir eğitimci olarak tebrik ediyorum.
Misafir - Turan ASLAN

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası