• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam205
Toplam Ziyaret12909539

Ezidi Vatandaşların Bayramını Kutladı


         Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan ilçemize bağlı Ezidi vatandaşların yaşadığı köylere giderek vatandaşların bayramını kutladı.

         Her yıl aralık ayının ikinci cumasından önce üç gün oruç tutan Ezidi vatandaşlar Cuma günü de bayram yapıyorlar.   Muhammed Lütfi Kotan, Oğlakçı Köyü’ne giderek Ezidi vatandaşların bayramını kutladı. Kutlamaya başta Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan olmak üzere Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Vardal, İlçe Nüfus Müdürü Faysal Turan İlçe Özel İdare Müdürü Sedat Tataş, İlçe Müftüsü Abdurrakip Arslan ile birçok davetli katıldı. Oğlakçı Köyüne giden Heyete, öğlen yemeği ikram edildi. Oğlakçı köyünün muhtarı Ali Yüksel, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti. Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan’ın Ezidi vatandaşlara gösterdiği hassasiyeti dile getiren Yüksel, “Geçen yıl bayramımıza iştirak ederek sevincimizi paylaştı, bu yıl da Sayın Kaymakamımız köyümüze gelerek bizleri çok mutlu etti” dedi. Oğlakçı köyünden ayrılan heyet daha sonra Burç Köyüne geçti. Köy Muhtarı İbrahim Burç heyeti karşılayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

         Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan Ezidi vatandaşları bölgedeki diğer vatandaşlarımızla kardeşçe yaşadığını dile getirerek şunları kaydetti: “ Ezidi vatandaşlarımız bölgemizin inanç ve kültür mozaiğinin bir parçasıdır. Geleneklerine bağlı ve coğrafyanın etkisi ile kültür birliği içinde olduğumuz vatandaşlarımızdır. Yaptığımız ziyaretlerde bizleri sıcak ve içtenlikli bir şekilde karşıladılar. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik tablosu bizleri çok mutlu etmektedir. Bu gün Ezidi vatandaşlarımızın bayramı olması hasebiyle vatandaşlarımızın bayramlarını kutlamak için geldik. Gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Ezidi vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Heyet Burç Köyündeki temaslardan sonra ilçe merkezine geri döndü. Kaynak: Viranşehir Kaymakamlığı  20.12.2013




1792 kez okundu

Yorumlar

ÖMER HOCA NEDEN GÖRÜNMÜYOR     20/12/2013 19:19

Bütün karelerde kendisini Kaymakam beyin yanında görmeye alıştığımız Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır'ı göremeyince bir kötü oldum. Allah muhafaza başına bir şey mi geldi.
Misafir - Mahmut

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası