• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam596
Toplam Ziyaret12912436

Artık Hizmet Köylünün Ayağına Gidiyor


            Viranşehir’de ilk kez Işıldar köyünde Tarımsal Yayım ve Danışmanlık hizmeti verilerek çiftçilere yönelik tanıtım ve danışmanlık hizmeti verildi.

            Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının desteği ile düzenlenen toplantıda Ziraat Mühendisi Hatice Kaya çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantısını Köyde verdi. Viranşehir İlçe Tarım üyeleri ile birlikte köye giden Hatice Kaya” Amacımız çiftçilere eğitim yoluyla tarımda verim ve kaliteyi yükseltmektir. Ayrıca çiftçiyi bilgilendirmek ve bilinçlendirmenin tek hedefleri olduğunu” söyledi. Toplantı da bilgisayardan sunum yapılarak görsel anlamda eğitim verildi. Sertifikalı tohumun önemine dikkat çekilerek bu konuda daha önceden basılmış broşürler dağıtıldı. Çiftçilerin sorularına da cevap veren Ziraat Mühendisi Hatice Kaya bu tür eğitimleri yaygınlaştırılarak yapılacağını belirtti.

          Çiftçiler ise bu tür eğitim toplantılarının ayaklarına kadar gelerek yapılmasından oldukça memnun olduklarını belirttiler. Işıldar Köyünde yaşayıp çiftçilik yapan Kemal Anlar adlı çiftçi” Devletin bize sağladığı danışmanlık hizmetinden memnun olduk. Mühendis kardeşimiz sağolsun çok detaylı bir şekilde bize bilgi verdi. Ne zaman kendisini davet etsek gelip bilgi veriyor ve sorunlarımızla ilgileniyor. Bunun karşılığında bizden hiçbir ücrette talep etmiyor” dedi. Tarımsal Yayım ve Danışmanlık hizmetleri sadece çiftçiyi bilgilendirmek için devlet tarafından desteklenen ücretsiz bir hizmettir. bizimgazte63.com  19.12.2013



1730 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası