• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam229
Toplam Ziyaret12910200

Celalettin Güvenç Viranşehir'e Geldi


               2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç Viranşehir’e geldi.

              Viranşehir’e gelişte İlçe Başkanı Celalettin Sayan tarafından karşılanan heyette İl Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları ve Gençlik kolları başkanları da bulundu. Parti binasına geçen heyeti burada kalabalık bir partili gurup karşıladı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Celalettin Sayan” Sayın Başkan adayımızı ve diğer konuklarımızı aramızda görmekten onur duyuyoruz. Hedeflenen başarıyı inşallah Sayın Güvençle yakalayacağız” dedi.
               Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ise” Ben özellikle şunu belirtmek istiyorum, Vali olduğum dönemde tam 248 defa ilçelere ziyarete gittim. En az 25 defa Viranşehir’e geldim. Köylüsünü, kentlisini ayırt etmedim. Kürdü, Türk’ü ve Arabı diye ötekileştirmedim. Hizmeti Şanlıurfa’nın en uç köşesine kadar götürmeye çalıştım. Kısmet oldu bu seçimde Ak Partiden aday oldum. Şimdi önümüzde bir seçim var. Bu hizmet yarışının daha da artarak vatandaşlarımızın ayağına götürmek istiyoruz. Köylerimizin içini dahi hepsini kilitli taş ile döşeyeceğiz. Şu an için tüm Şanlıurfa ve ilçelerimiz için ileri ki dönemde yapacağımız projeleri hazırlıyoruz. Bu halk bunu ve daha fazlasını hak ediyor. İnşallah el ele verip bu seçimi kazanacağız ve 1 Nisan’dan itibaren hizmet yarışına başlayacağız” dedi.
               Burada Viranşehir Belediye aday adayları ile bir süre görüşen Güvenç daha sonra vatandaşların sorunlarını dinledi ve Tedaş Viranşehir yetkilisi ile görüşerek konu hakkında bilgi aldı. Buradan esnaf ziyaretine geçen Celalettin Güvenç bir süre esnaflar ile görüştü. Daha sonra Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan’ı ziyaret eden Güvenç bir süre Kaymakam Kotan ile görüştü. Daha sonra heyet Viranşehir’den ayrıldı.    bizimgazete63.com  18.12.2013



























2427 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası