• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam275
Toplam Ziyaret12913728

Ceylanpınar Üzerine Konuştuk


            Kısa bir süre önce Bizim Gazete olarak ziyaret ettiğimiz Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdulgani Alkış ile bir sohbet ettik. Başkan olduktan bu yana yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Abdulgani Alkış özellikle son dönemde ilçe merkezinde başta eğitim alanında yapılan çalışmalardan övgü ile bahsetti.

            İlçe Başkanı olduktan hemen sonra Genel Seçimi kucaklarında bulduğunu söyleyen Alkış” İlçe başkanı olarak genel merkezimiz tarafından görev verildikten sonra karşımızda genel seçimleri bulduk. Allah’a şükürler olsun ki bu seçimde anlımızın akıyla çıktık. Ceylanpınar’ın sorunlarını daha rahat ulaştırabileceğimiz bir Bakanımızın olmasının büyük avantajlarını yakaladık. Özellikle son dönemde Eğitime yapılan yatırım oldukça dikkat çekti. Tigem’e işçi alımında yaptığımız girişimler sonuç verince ilk tercih Ceylanpınar halkı üzerine oldu. Bu sayede birçok Ceylanpınarlı iş sahibi oldu.

          Yanı başımızda başlayan Suriye iç savaşı yüzünden çok sıkıntılar çektik ama sağ olsun başta Hükümetimiz olmak üzere Bakanımız Sayın Faruk Çelik ve Milletvekillerimiz bizi yalnız bırakmadı. Suriye tarafından gelen bomba ve mermiler yüzünden Zaman zaman yaşanan olumsuzluklara rağmen Ceylanpınar halkı nezdinde yaptığım girişimler sonucunda herhangi bir olay yaşanmadı. Birlik ve beraberliğimizi koruma adına yapılan bu çalışmada Ak Parti İlçe Başkanlığının büyük emekleri vardır. Suriye vatandaşlarının Ceylanpınar’da ikamet etmesi ister istemez bazı olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Buna rağmen yaşanan olumsuzlukların üstüne giderek var olan huzur ortamını bozmamak için büyük çaba harcadık. Suriye’deki çatışmalardan şehrimizin etkilenmemesi için birçok çalışma yapıp olası mezhep ve ırk çatışmalarının önüne geçtik. Bugün Ceylanpınar’da bir barış havası var ve Allah’a şükrüler olsun ki böylede devam ediyor, İnşallah ta devam edecek” dedi.

            Serhat şehrinde özellikle komşu ülke Suriye’de yaşanan olumsuz tabloya rağmen Ceylanpınar’ın sorunları konusunda çözüm noktasında İlçe teşkilatı olarak el birliği yaptıklarını belirten Ceylanpınar Ak Parti İlçe Başkanı Abdulgani Alkış bu birlikteliğin devam edeceğini söyledi. 

            İlçe Teşkilatı hakkında da konuşan Abdulgani Alkış” Biz göreve geldiğimizden beri Sayın Başbakanımızın dediği gibi” Durmak yok yola devam” sözünü ilke edinerek partiye kurumsal bir nitelik kazandırdık. İlçe Hizmet Binamızı halkımızın 24 saat emrine amade ederek çalışmalar yaptık ve buna devam ediyoruz. Ceylanpınarlı hemşerilerimiz her an için partimizi karşılarında muhatap olarak görüyor.

            Şanlıurfa İlçeleri içinde partimize en çok üye kazandıran ilçe olduk. İl ve İlçe bazında yapılan tüm toplantılara aynı kararlılık ve ciddiyetle katıldık. Sandık kurullarımızı 2014 te yapılacak olan seçim için hazırladık. Yaptığımız bu çalışmalardan dolayı İl teşkilatı tarafından en çok çalışan ilçe unvanını aldık. Buda ekip ruhuyla çalışmanın bize kazandırdığı çok önemli bir liyakat oldu. Buradan İlçe teşkilatının ana kademesinde görev yapan, Kadın ve Gençlik kollarında görev yapan tüm arkadaşlarıma sizin aracılığınızla bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.     bizimgazete63.com  

30.11.2013

2250 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası