• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam350
Toplam Ziyaret12909164

"Dershanelerin Kapatılmaması Gerekir"


         Dershanelerin kapatılması yönelik Viranşehir STK’Lar bir araya gelerek dershanelerin kapatılmaması gerektiğini belirten açıklamalarda bulundu. Viranşehir Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan açıklamaya Viranşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Zahireciler Borsası, Viranşehir Girişimci İş adamları derneği, Gülşehir Kadın Aile ve Çocuk Derneği, Eğitim Gönüllüleri Derneği yetkilileri hazır bulundu.

          Açıklamada  “Bölgemizin en büyük eksiklerinden olan yetişmiş ve kalifiye insan problemleri de dershaneler sayesinde azalmıştır. Eğer bölgemizde ihracat artacaksa ve iş adamlarımız gelişecekse, bu, kaliteli eğitim ve okumuş bir nesil ile olabilir.” Denildi. 


         Basın açıklamasında, “Bu kurumların kapatılması halinde kayıt dışı sistemler ortaya çıkacaktır. Dershanelerin ve okuma salonlarının kapatılması, girişimcilerini mağdur edeceği gibi başta öğretmenler olmak üzere bu sektöre bağlı ticarethaneler ve yüz binleri aşan insanımıza yönelik bir istihdam sorunu da ortaya çıkaracaktır. Dershanelerin ve okuma salonlarının kapatılması girişim ve düşüncesi, Türk eğitim sisteminin taşıyacağı kaotik ortam bir yana, dershane işletmecileri nezdinde de iş dünyasının cesaretini kıracak, tedirgin edecek niteliktedir. Okuma salonları, sadece eğitim vermenin yanında toplumsal barışa da çok önemli katkılar sağlamaktadır. Toplumun katmanları arasındaki eğitim farkını azaltıp birlik ve beraberliği güçlendirmektedir. Gerekli görülen bu kararın doğuracağı sonucun faydadan çok zarara yol açacağı ortadadır. Böylesi olumsuz somut sebepleri olan bu kararı, ümit ediyorum ki karar mercii olan kurum ve kuruluşlar dikkate alıp tekrar gözden geçireceklerdir.’’ değerlendirmesinde bulundu.

“BATI İLLERİ İLE GÜNEYDOĞULU GENÇLERİMİZ ARASINDAKİ EĞİTİM AÇIĞI DERSHANELERLE AZALDI” 

         Güneydoğu'da özel müteşebbisler tarafından açılan dershanelerin, derslik ve öğretmen açığının çok fazla olduğu okulların eksiklerini tamamladığına dikkat çeken açıklamada, “Bu, Batı illeri ile Güneydoğulu gençlerimiz arasındaki eğitim açığını azaltmıştır. Bölgemizin en büyük eksiklerinden olan yetişmiş ve kalifiye insan problemleri de dershaneler sayesinde azalmıştır. Eğer bölgemizde ihracat artacaksa ve iş adamlarımız gelişecekse, bu, kaliteli eğitim ve okumuş bir nesil ile olabilir. Hali hazırda ekonomik düzeyi düşük olan bölge insanı çocuklarını özel okullara gönderemedikleri gibi, mevcut okulların hem öğretmen açığı hem de derslik açığı mevcuttur. Dershaneler, bu açıdan Güneydoğu için çok önem arz etmektedir.” Şeklinde ifade edildi.   25.11.2013



1804 kez okundu

Yorumlar

dersaane     26/11/2013 19:49

şimdiye kadar müslümanlara dünyanın heryerinde baskı zulüm işkenceye ses çıkaramyan ve müslümanım diye geçinen bu tür insanlar çıkarları süz konuşunca nasıl hükümete yükleniyorlar bu mu müslümanlık bu müslümanlıksa ben müslüman değilim
Misafir - misafir

Abdullah a soru      26/11/2013 13:52

Mesele neymiş söylede bizde bilelim
Misafir - Mehmet

ZAVALLILAR KÜÇÜK ŞEYLERİN PEŞİNDE KOŞARLAR...     26/11/2013 01:41

VİRANŞEHİR de kardeşlik, sevgi , güven vardı yakın zaman öncesine kadar. ŞİMDİ ise beyinler kalpler MENFAAT... yahu yanı başında 150 bin insan öldü sesin çıkmadı ... HA BU ZİHNİYETİN VERECEĞİ HESAP VARDIR ELBET.
Misafir - ismi önemli değil

     25/11/2013 22:33

valla sıkıldım bu dershane meselesinden.başka mevzumuzmu yok Allah aşkına.
Misafir - kemal

Demek ki basın açıklaması yapabiliyorlarmış!     25/11/2013 22:00

Yıllardır müslümanlar katledilen zülmedilen yok edilen müslümanlar için binlerce basın açıklaması yaptılar meydanlara çıktılar bu ülkede.Ama onlar her seferinde siyasettir bizim yöntemimiz değil diye hiçbir basın açıklaması vs.yapmadılar müslümanlar için.Ama şimdi yapıyorlar demek ki mesele başka imiş..!Her halde meydana da yakında çıkarlar.
Misafir - abdullah

dersane mi ???     25/11/2013 20:16

dersane mi siyaset mi karar verelim sonra konu hakkında konuşalım
Misafir - cengiz öztürk

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası