• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam766
Toplam Ziyaret12912606

İl Gençlik Spor Müdürlüğünden Bu Skandala Açıklama Bekliyoruz


            Daha önce Gazetemiz ve sitemiz tarafından yapılan haberleri “ acımasız haber” diye eleştirerek tepki gösteren Şanlıurfa İl Gençlik Spor Müdürlüğü bir skandala daha imza atarak Viranşehir’e yapılan üvey evlat muamelesini resmileştirdi.

            Olayın gelişimine göre durum şöyle gelişti: Okullar arası Kızlar Hentbol turnuvası hazırlanıp Viranşehir’e ve diğer il ve ilçelerin okullarına fikstür konusunda İl Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü resmi sitesinde duyuru yapar. Yapılan bu ilk duyuruda Viranşehir 1.si olacak takımın maçı 22 Kasımda Şanlıurfa’da gurubunda belirlenen takım ile oynayacaktır. Bu program üzerinden Viranşehir seçmeleri yapılır. Yapılan seçmelerde Viranşehir Sakarya İlk-Orta okulu birinci olur. Okulumuz 22 Kasımda Şanlıurfa’ya gitmeye hazırlanırken yaptıkları son kontrolde 20 Kasımda maçlarının olduğu fark edilir. Birileri bu fiksitürü değiştirmiş, 22 Kasımda oynanması gereken maçı 20 Kasıma almış ve Viranşehir takımı  maça çıkmadan hükmen mağlup sayılmıştır. Yani Viranşehir’deki turnuva sonuçlanıp katılacak takım belirlenmeden takımımız maça çıkmış gibi hükmen mağlup sayılmıştır. Bu sonucu öğrenen öğrencilerinde psikolojisi oldukça bozulmuştur. Ortaya çıkan bu skandal üzerine Viranşehir Sakarya İlk-Ortaokulu Kız Hentbol takımı müsabakalardan çekilme kararı aldı.

            Şimdi ortaya çıkan bu skandalın cevabını Şanlıurfa İl Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğünden bekliyoruz. Birileri tarafından oldu bittiye getirilmek istenen bu skandalı Viranşehir’in her alanda savunucusu olan Bizim Gazete peşini bırakmayıp sonuna kadar takip edecektir.   bizimgazete63.com  22.11.2013

 



1919 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası