• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam510
Toplam Ziyaret12910481

Seçim Çalışmalarını Son Süraat Devam Ettiriyor


            2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde Ak Partiden Viranşehir aday adayı olan Doktor İlhan Erkan Ak Parti İlçe Başkanlığı ve engelliler derneğini ziyaret etti.

            Doktor İlhan Erkan aday adaylık başvurusunu yaptıktan sonra Viranşehir İlçe başkanlığına gelerek ziyarette bulundu. Burada İlçe Başkanı Celalettin Sayan ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Erkan bir süre görüş alış verişinde bulundu. Erkan” İlçe başkanlığının da bizim de amacımız Viranşehir’e en iyi hizmeti getirmek ortak mücadelemizdir. Bu vesile ile bizde taşın altına elimizi koyduk ve bu hizmet yarışına katıldık” dedi. İlçe Başkanı Calalettin Sayan ise” Değerli kardeşimiz bu hayır yarışında bende varım dedi. Kendisine de diğer adaya adaylarına dediğimiz gibi başarılar diliyoruz, hayırlı olsun” dedi.

            Buradan ayrılan Doktor İlhan Erkan engelliler Dernek başkanı Şehmus Belca’yı ziyaret etti. AK parti aday adayı ilhan erkan STK’ları  gezerek kendilerine destek olmalarını istedi. Erkan ilk ziyaretini engeliler derneğine yaptı. Erkan’ı dernek başkanı Şehmuz belca karşıladı. AK parti Viranşehir Belediye Başkan aday adayı İlhan Erkan: “bugün sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmek istedik ve desteklerini istedik. İlk ziyaretimi engeliler derneği yapıyoruz. Her sağlıklı insan bir gün engeli olabilir onun için bizim engellilerin değerini daha iyi bilmemiz gerekir. STK gezimizi ilk önce engeliler derneğine yapmak istedik” dedi. Engeliler derneği başkanı Şehmuz Balca : “ak parti aday adayı DR. İlhan Erkan’ın ziyaretti bizleri çok mutlu etti.  bu yolda ona başaralar diliyorum.Her zaman kapımız tüm Viranşehir halkına açıktır. Kim hayırlıysa cenabı hak onu başa getirsin” dedi. Burada ki ziyaret yaklaşık 45 dakika sürdü. Doktor İlhan Erkan daha sonra Viranşehir Şoförler derneği başkanlığını ziyaret ederek bir süre görüştü. Görüşmede genel manada şoförlerin sorunları dile getirildi. bizimgazete63.com  07.11.2013





2699 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası