• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam494
Toplam Ziyaret12912334

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde Belediye Başkan aday adaylığı için İbrahim Gelin AK Parti İl Başkanlığı'na gelerek resmi başvurusunu yaptı.

         Viranşehir’in sivil toplum kimliği ile tanıdığı Viranşehir Memur-sen Başkanı İbrahim Gelin, bir grup sivil toplum kuruluşu ve ilçenin önde gelen kanaat önderleri ile Ak Partiye Belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu. İbrahim Gelin Konu ile ilgili olarak Bizim Gazete'ye bilgi verdi.

         Kalabalık bir grupla başvuruda bulunan Gelin, aday adayları arasında en güçlü aday olduğu izlenimi verdi. Gelin yaptığı açıklamada gençliğinden beri uğruna emek verdiği davada halkın, sivil toplum kuruluşlarının ve kanaat önderlerinin mevcut yerel yönetim sorunlarının üstesinden gelebilecek bir ekiple kendisinin adaylığına olumlu bakıldığını ve bu cesaretle bu sürece girildiğini belirtti.

 İbrahim Gelin Kimdir.

          Mütevazi kişiliği ile bilinen gelin, Memur-sen konfederasyonunun ilçedeki kurucusu olmasının yanında eğitim bir sen, Viranşehir Sağlık-Sen, Diyanet-Sen ve Büro Memur-Sen kuruculuğunu yaptı. Sivil toplumda sendikal anlamda etkin görevlerde bulunan İbrahim GELİN, 23 sivil toplum kuruluşunu bünyesinde barındıran VİSTOP (Viranşehir Sivil Toplum Platformu) kurucularından olup dönem sözcülüğü görevlerinde bulundu. Sivil toplum kuruluşlarının halkın kendi sesi olduğu inancında olan gelin bu manada çok sayıda çalışmalarda bulundu.

          İlçede futbol anlamında mevcut tüm spor kulüplerinde çalışmalarda bulunan gelin sporcu kimliğini hiç kaybetmeden bugüne geldi. Halen amatör spor kulüp antrenörlüğü yapmakta bu özelliğini gençlerle bir bağ olarak kullanmaktadır.

          Gençlik yıllarından beri siyasetin içinde olan gelin, isimden çok davanın önemine inan bir siyasetçi. Siyasi hayatına 1990-1992 yıllarında Viranşehir Refah Partisi Gençlik Kolları Üyelisi olarak başladı. 1992-2000 yılları arasında Viranşehir Milli Gençlik Vakfı Başkan Yardımcılığı’nda siyasi hayatıma devam etti. 2001 yılından itibaren yaşanan değişim ve dönüşümü destekleyerek Ak Parti’den siyasi hayatıma devam etti.

       AK PARTİ; önceki seçimlerde olduğu gibi şimdi de aynı heyecan ve tempoyla 2014 Yerel Seçim çalışmalarına son hızla devam etmekte. Görünen o ki, bu seçimlerde de AK Parti, halkın teveccühünü aynı zamanda desteğini gür bir sesle almaya devam edecek.

       İşte bu şartlar altında Viranşehir halkı; artık AK Parti’siz bir dönemin daha kaybedilmesini, ömürlerinden çalınmasını istemiyor! Yerel seçimleri kazanmış bir AK Parti'nin etkisiyle Viranşehir'e inanılmaz hizmetlerin gelmesi aşikârdır. Hizmet yönünden büyük bir açlık yaşayan Viranşehir halkı, her zamankinden daha fazla AK Parti'ye ihtiyaç duyuyor.

 

Gelin Bu kararı almasına neden olarak şunları Gösterdi:

       Tüm bu nedenlerle ben bir vatandaş olarak; İbrahim GELİN olarak; yapılacak hizmetler için, Türkiye’yi bir dünya markası haline getiren AK PARTİ’ den Viranşehir Belediye Başkanlığı için aday olmaya talibim.

Talibim, Çünkü?

       Hizmet konusunda rakiplerine büyük bir fark atan AK Parti, yerleşim merkezlerinde gerçekleştirmiş olduğu kentsel değişim ve dönüşüm projeleriyle de büyük bir ilgi odağı olmakta. Neden Viranşehir halkı bu hizmetlerden ve projelerden mahrum kalsın?

       21. Yüzyıla layık bir şehir kimliğine sahip olunması, sosyal, kültürel, eğitim, spor, bilimsel, ekonomik ve teknik tüm konularda şehri rahatlatacak sistemlerin uygulanması; ekibimizin hedefleri içerisinde yer almakta.

       Viranşehir’imizi cazibe merkezi haline getirme amacındayız. Uzman ekiplerle gerçekleştireceğimiz kentsel değişim ve dönüşüm projeleri ile çağdaş bir kent dokusu oluşturmak için büyük bir çaba göstereceğiz.

       Ekip olarak hazırlamış olduğumuz projeler, sosyal bir kentin temellerini oluşturacak ve kente yeni bir kimlik kazandıracaktır. Bunu gerçekleştirme azmimizden çok şükür şüphemiz yok.

       Gençlerin, kadınların, yaşlıların, engellilerin, kısacası büyüklerin ve küçüklerin, herkesin yaşam kalitesini yükseltme ülküsüyle katılımcı bir toplum için beraber karar alıp beraber karar vereceğiz.

 Yapılacak rutin çalışmaların dışında söyleyecek çok sözümüz var!

 bizimgazete63.com   30.10.2013




4360 kez okundu

Yorumlar

DAHA İYİSİ Mİ VAR     03/11/2013 19:00

gerçekten aday adaylardan bir tanesi ya olacak ya olacak benim 13 tane oyum var onlar hepsi ibrahim geline eğer oda olmasa oyları kimseye vermeyecem ya ibrahim yada hiç geçen sefer haksızlıkla aldılar adamdan ama bu seferhalk gerçekten onu istiyor yürü ibrahim başkan kim tutar seni gümbür gümbür geliyor başkan...
Misafir - ne olacak

ANKET YAPIN     02/11/2013 00:58

sitenizde anket yapın. akp adayı kim olsun, aday adayları içinden?
Misafir - hemit

farkla olacak inşallah     01/11/2013 11:14

zalimin zulmü varsa mazlumunda Allahı var binşallah tamamdır ibrahim abe
Misafir - ahmet

Adalet tecelli edecek     01/11/2013 01:12

geçen dönem ibrahim beyin hakkını gasp edenler kaybetti. o dik duruşuyla yılmadı çalıştı ve Allah yine onu hak ettiği yere getirdi. inşallah bu sefer farkla olacak. dikleşmeyen ama dik duran aday
Misafir - musti

SEN..!     31/10/2013 21:00

oyum bdp'ye veriyordum ama sen olursan ak partiye verecem ibrahim abe
Misafir - viranşehirli

hayırlı olsun...     31/10/2013 20:44

hayırlı olsun ama belediye başkanlığı öyle basit bir olay değil.ibrahim bey iyi bir insan ama daha kendini ifade etmede bu kadar zorlanan bir insan koskoca bir ilçeyi nasıl düzeltecek! ama yine de hayırlı olsun...
Misafir - arda

HAYIRLI OLSUN     31/10/2013 19:33

genel merkeze duyuru artık parası olan ağa olanları aday göstermesn halktan birini seçsin
Misafir - cımbız

HAYIRLI OLSUN     31/10/2013 19:35

ARTIK ESKİ DEVİR BİTTİ. İBRAHİM GELİN BU BELEDİYE BAŞKANLIĞINI FAZLASIYLA HAK EDİYOR....
Misafir - HESEN

HAYIRLI OLSUN     31/10/2013 19:27

allah yardımcın olsun
Misafir - HASAN

tebrik     31/10/2013 15:33

Tüm viranşehir halkına hayırlı uğulu olsun ibrahim abimize yakışır allah (cc) yardımcın olusun abi.
Misafir - sinan karabıçak

YETER ARTIK     31/10/2013 12:02

ilçemizin adının Viranşehir olmad-sından bıktım artık. inşallah bundan sonra i.gelin kazanır da ilçe ismini ve çehresini imran kent yani imar edilmiş kent haline getirsin. var ol başkan...
Misafir - VİRANKENTLİ

siyaset     31/10/2013 11:55

ibrahim abimizi yıllardan beridr tanıyorum geç müraacat ettiği için aday olmiycağını sanmıştım. ama nihayet adaylığını açıkladı .viranşehir de sewilen biri dir .bizleri çok mutlu etti .ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN .MEMLEKETE HAYIRLI OLSUN .
Misafir - esmer94

İ. GELİN     31/10/2013 11:56

Herkesin üzerinde uzlaşı yapabileceği tek isim olması hesabıyla onun hakkıdır diye düşünüyorum. hep birilerini ama sürekli davasını ön planda tutuyor. şimdi fedakarlık yapma sırası diğer aday adaylarında... başarılar dilerim.
Misafir - MUSTAFA YAR

TEBRİK     31/10/2013 09:03

Durmak yok ibrahim gelinle yola devam. Geçen sene yapılan aynı hatalar bu dönm yapılmaz inşallah
Misafir - Halil

BU DEFA İNŞALLAH, BU DEFA     31/10/2013 09:07

Allah dileğim; İbrahim arkadaşın aday seçilmesi ve İlçemizi yönetmesidir. Yapılan haksızlıklar son bulsun artık. Yan gelip yatmakla, bozuk zeminlere parke taşları döşeyerek, neye benzediği belirsiz parklar yaparak milletin gözünü boyamaya çalışanlardan kurtuluruz inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun İbrahim GELİN. İnşallah seni Belediye Başkanlığı koltuğunda, milletin dertlerini çözerken görürürüm.
Misafir - KADİR RONAHİ

Hayırlı Olsun     31/10/2013 07:56

Çok değerli dostum ve değerli dava adamı.Mütevazi kimliğinle sıcakkanlılığınla Allah yar ve yardımcın olsun.Başarılar dilerim.
Misafir - Mehmet ASLAN

Ya Allah     31/10/2013 00:34

evet beklenen aday nihayet müracat etti. Allah ibrahim gelini inşallah nasip ederde memleket özüne döner hak ettiği yere istediği sonuca ulaşır. inşallah seçilirde baronlar lobiler zulümkarlar kaybeder ve memleket kazanır inşallah. bdp nin korkulu rüyası bu sefer gerçekleşsin artık. söz milletin olsun artık
Misafir - mustafa

Yolun Açık Olsun     31/10/2013 00:33

İbrahim Beye ve şahsında tüm ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.Feodal yapıdan uzak stk ların yıllarca içinde olmuş biri işin mutfağından gelen ve tüm kesimleri kucaklayabilecek bir aday.Genel merkezin bu kriterleri iyi değerlendirmesini bir vatandaş olarak talep ediyorum.Ak Partinin Viranşehir Belediyesini artık alması lazım potansiyel var Daha güzel ve kaliteli hizmetin şehrimize gelmesi adına İbrahim Gelin gibi bir adayla bu hedefe ulaşılacağı kanaatindeyim.
Misafir - Ali

Tebrik     30/10/2013 23:17

İlk defa bir aday adayı bukadar profosynelce açıklama yaptı. Yolun açık oldun tebrikler
Misafir - Ali

Durmak. Yok     30/10/2013 23:01

ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN. ALLAH SİZİ KORUSUN
Misafir - Halil yazmacı

Durmak. Yok     30/10/2013 23:01

ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN. ALLAH SİZİ KORUSUN
Misafir - Halil yazmacı

Hayırlı Olsun     30/10/2013 22:34

Hz.İsmail sadakati gösteren İbrahimimiz ;Hz.İbrahim yardımcın olsun.Davanda hep dik dur.senin samimiyetine ve sadakatine şahidiz.Allah C.C. yanında olsun inş.
Misafir - ERSİN

Hayırlı Olmasını Dilerim.     30/10/2013 16:17

Herşeyin Hayırlısının Olmasını Dilerim. Sizin Gibi İnsanları O Koltukta Görmeyi İsteriz...
Misafir - Hasan

Süper bir haber     30/10/2013 16:08

Kendisi yıllardır tanırım viranşehir için hayırlı olsun dıyorum her kesimden onu seven viranşehir halkın var oldugunu bilmesi isterim ALLAH yar ve yardımcı olsun yolu acık olsun
Misafir - SİYASET

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası