• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam566
Toplam Ziyaret12903343

Gelişmiş ülkeler STK’lar tarafından yönetilir


         Viranşehir Girişimci İş Adamları Derneği  (VİRGİAD) Başkanı Recep Acar gelişmiş ülkelerin Sivil Toplum Kuruluşları (STK), gelişmemiş ülkelerin ise siyasetçiler tarafından yönetildiğini söyledi. Gelişmiş ülkelerdeki STK’ların fazlalığına dikkat çeken Başkan Acar toplumların gelişmişlik oranı da STK’ların fazlalığı ile doğru orantılı olduğunu söyledi.

         Viranşehir’de yerel ve ulusal gazete temsilcileri ile bir araya gelen VİRGİAD Başkanı Recep Acar toplumların doğru bilgilendirilmesi için yerel ve ulusal medyanın önemine vurgu yaptı. Dernek olarak tüm faaliyetlerinin medya ile paylaşılacağını dile getiren Acar, “Yerel basın ilçemizin iyi tanıtılması için çok önemlidir. Şanlıurfa’nın ilçeleri arasında da Viranşehir medyası büyük bir öneme sahiptir. Dernek olarak önümüzdeki yıl yapacağımız iş formları ile ilçemizdeki iş adamlarını yurt dışına yatırım yapmaları için kuracağımız ticaret köprüleri olacaktır. TUSKON Aralık ayının ilk hatasında kuracağı ticaret köprüsüne ilçemizden de iş adamlarının katılımını sağlayacağız.”

         Dernek yönetimi ile birlikte basın mensupları ile ilçenin sorunlarını konuşan VİRGİAD Başkanı Recep Acar ilçenin en büyük sorununun işsizlik olduğunu belirterek ilçeye üretime yönelik yatırım yapılması çağrısında bulundu. Dernek üyeleri ile ortaklaşa bir çalışma yaptıklarını anlatan Acar çözüm serecinin devam etmesi halinde ilçeye büyük çaplı yatırımların yapılacağına inandığını söyledi.  bizimgazete63.com  26.10.2013



1738 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası