• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam400
Toplam Ziyaret12909734

Vatandaş Kan Vermek İçin Yarıştı


            Ak Parti Viranşehir ilçe binasında düzenlenen ve Kızılay Şanlıurfa şube başkanlığı ile işbirliği içerisinde yürütülen kan bağış kampanyasında açıklamalarda bulunan ilçe başkanı Celalettin Sayan “bu organizasyonun içinde bulunduklarını ve en önemlisi insani görevimizi yerine getirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

             Sabah saat 09.00 itibariyle ilçe cumhuriyet meydanında bulunan ak parti ilçe başkanlığında kan bağış kampanyası başlatıldı. Ak parti ilçe başkanlığı ve Kızılay Şanlıurfa şube başkanlığı ile işbirliği içerisinde yürütülen kan bağış kampanyasında açıklamalarda bulunan ilçe başkanı Celalettin Sayan “bu organizasyonun içinde bulunduklarını ve en önemlisi insani görevimizi yerine getirmeye çalıştıklarını dile getirdi. Sayan ““Gerçekten kan, kaynağı insan olan bir maddedir. Temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Hayati bir öneme sahip olan kan için Türk Kızılay’ı sürekli kampanyalar düzenliyor, bizde bu tür kampanyalara destek veriyoruz.Kanların hangi yöremizde, hangi vatandaşımıza verileceğini bilmeden, esasında kardeşlik projesine kanımızla katkı sunmaya geldik. Bölge olarak birbirimize kız alıp vermenin, tarihteki yaşanmış olayların ötesinde bir de kanlarımızla kardeş olmuşuz. Bu anlamda kardeşliğimize güvenimiz devam ediyor ve daha da perçinleşecek.” dedi.Sayan son olarak 200 ünite kan toplamayı hedeflediklerini, parti olarak sosyal sorumluluk duygusuyla hareket ettiklerini belirtti.

            Dr. Atilla Satıcı kan vermenin faydalarına da değinerek, "Kan vermek kemik iliğinin yağlanmasını önleyip kan yapımını canlı tutmakta. Verilen kanın yerine yeni kan hücreleri geldiği için insan kendini dinç ve canlı hissetmektedir. Bunun yanında kandaki yağ oranının düşürülmesi, kalp krizi ihtimalinin azaltılması, baş ağrısı, stres, yüksek tansiyon, yorgunluk gibi rahatsızlıkların giderilmesinde çok büyük katkı sağlamaktadır. En önemlisi de trafik kazasında yaralanan kimsenin, kan uyuşmazlığı olan bir bebeğin, kana ihtiyacı olan bir kişinin sizin verdiğiniz kanla kurtulmasının size verdiği manevi duygu çok farklıdır" diye konuştu.  bizimgazete63.com  24.10.2013



2037 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası