• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam262
Toplam Ziyaret12910233

Seçim Çalışmaları Hızlandı


         AK parti danışma toplantısı AK Parti Viranşehir İlçe Başkanlığı Danışma Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Celalettin Sayan yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını belirterek seçimin favorisi ak parti olduğunu ifade etti. 
         İlçe Parti binası toplantı salonunda gerçekleşen danışma meclisi toplantısına AK parti Viranşehir ilçe Başkanı Celalettin Sayan İlçe Ana kademe, Belediye Meclis Üyeleri kurucu Üyeler Kadın Kolları ve Gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda divan seçiminin ardından konuşma yapan ak parti ilçe başkanı celalettin sayan seçimin favorisi ak parti olduğunu ifade etti. Sayan " 2011 Milletvekili seçimlerinin hemen akabinde 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin hazırlıklarına partimizin tüm birimleri ile birlikte hazırlanmaya başladık. Diğer partiler seçimin sonuçlarını hazmetme sürecini atlatmadan biz Ak Parti olarak bir sonraki seçim sürecini başlatarak seçime çok iyi hazırlandık. Parti teşkilatının ana kademesi, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle temsilciliği başkan ve üyeleri, sandık kurulu üyeleri ve parti müşahitleri konusunda bütün çalışmalarımızı bitirdik. 
           Ak Parti olarak sadece teşkilat konusunda çalışmalar yapmadık şüphesiz. Partimizin kapıları her daim açık tutularak halkımızın bizlere ulaşmasının önündeki engelleri kaldırdık. Köy, şehir merkezi, mahalle, dağ bayır demeden sorunları olan olmayan bütün ilçe halkıyla iletişim halinde olduğumuz gibi, sivil toplum örgütleri ve resmi kurumlar ile de iletişimimizi kuvvetlendirerek adeta halkımızla aralarında köprü vazifesi üstlendik. Bu konuda milletvekilimiz sayın Mehmet Akyürek’in de çok ciddi emek ve mesai harcadığını biliyoruz ve bunu önemsiyoruz". Dedi. Yaklaşık 2 saat süren toplantı sona erdi.   bizimgazete63.com  21.10.2013



2147 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası