• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam452
Toplam Ziyaret12912292

Bizim Gazete Haber-Yorum


            Özellikle bölgemize yerleşen Suriyeli Mazlum kardeşlerimiz hakkında gün geçtikçe oluşan yanlış yargı, onlar üzerinde ciddi problem olmaya devam ediyor.

            Çaresizlik içinde bizlere sığınan bu insanlar içinde birilerinin yanlışı tüm Suriyeli kardeşlerimize mal edilmeye çalışılıyor. Görüştüğüm bazı Suriyeli vatandaşlar bu durumdan oldukça rahatsız. Bize dedikleri" Birilerinin yanlışı hepimize mal edilemez. Herkesi bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz" dediler. Yaşanan bazı münferit olaylardan sonra bölgemiz halkında oluşan değer yargısı her gün biraz daha negatif bir duruma doğru yönelirken bu konuda masum ve hiçbir şeyden habersiz halkın üzerinde de psikolojik bir baskı oluşturduğu aşikardır. Suriye’den gelip çalıştığı iş yerine ihanet eden bir şahsın yaptığı yanlış nasıl ki tüm Suriyelilere mal edilemez, bunun aksi durumu da kabul edilemez. Toplum ve Devlet olarak üzerimize düşenin daha fazlasını yapmak ve bundan böyle daha çok dikkat etmemiz gerekir. Bizler yetiştiğimiz kültürün hakkını vererek mazlumlara sahip çıkmak durumundayız.

            Gittikçe birikim haline gelen bu durum bazı sıkıntılara gebe olabilir. Geçmişte Reyhanlı’da yaşanan olayın acısı hala taze iken yetkililerin konu üzerinde daha ciddi ve hassas bir şekilde düşünmesi gerektiğini ve gereken önlemleri alması gerekiyor. Problem çıkaran Suriye vatandaşının mutlak suretle çadırkentlere alınması bölgemiz halkının büyük beklentisidir.    bizimgazete63.com  20.10.2013
   



1375 kez okundu

Yorumlar

BU İYİ BU KÖTÜ DİYE SURİYELİLERİ KATEGORİZE EDEMEYİZ     20/10/2013 23:35

ÇADIRKENTE TAMAMI YERLEŞTİTİLİRSE MAZLUMA DA İYİLİK YAPILMIŞ OLMAZ MI? ŞU AN BİR ÇOĞU FAKİR, BARAKADA AÇ-AÇIKTA. BİR ÇOĞU 4 YOL MEVKİNDE DİLENCİLİK YAPIYOR. ÇADIRKENT HEM GÜVENLİK AÇISINDAN HEMDE GARİBANLARA KOL KANAT GERME ADINA, HER YÖNÜYLE EN MANTIKLI KARAR.
Misafir - EN MANTIKLI KARAR

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası