• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam519
Toplam Ziyaret12909853

Açılış ve Temel Atma İçin Viranşehir'e Geldi


            Viranşehir Belediyesi tarafından yapılan 2. Karacadağ Kültür ve sanat festivali ve Otogar açılışı için Viranşehir’e gelen Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk burada gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

            Viranşehir Kültür Merkezi müdürlüğünde BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk, Ahmet Türk’ün yeğeni Mustafa Türk, Viranşehir Belediye Başkan V. M. Sinan Burun, BDP İlçe Başkanı Halis Aktaş ve kalabalık bir parti gurubu katıldığı resim sergisini açan Ahmet Türk bir süre burayı gezdi. Ardından yeni yapılan Şehirlerarası otogarın açılışı için buraya gelen heyet otogarın açılışını yaptı. Bir süre otogarın içini gezen heyet daha sonra otogarın bahçesini  gezdi. Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk burada önemli açıklamalarda bulundu. Türk” Biz barış sürecine verdiğimiz katkının aynı karşılığını Hükümet tarafında görmüyoruz. Barış sürecinin bitmesini kimse istemiyor ama bu süreçte biz üstümüze düşeni fazlasıyla yaptık. Bizimle birlikte diğer halklarında hakkını savunduğumuz için onlara da bu hakkın verildiğine şahit oluyoruz. Bu demektir ki bizim başlattığımız Demokratik mücadele sonucu diğer halklarda hakkına kavuşuyor. Kürt halkı Orta doğuda artık önemli bir aktör olarak yerini almıştır. Artık kimse bizi yok sayarak adım atamaz. Biz özgür bir şekilde yaşamak ve diğer halklarında hakkını arayarak demokratik mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Kendimiz için istediğimiz özgürlüğü diğer halktan meydana gelen kardeşlerimiz içinde istiyoruz.” Dedi.
         Ahmet Türk öz eleştiride bulunarak" Bizlerinde zaman zaman yanlışları olmuştur. Halktan kopuk halk için yaptığımız siyaset yüzünden tüm halkımızdan özür diliyoruz " dedi.
          Burada yapılan konuşmadan sonra heyet Yenişehir Mahallesinde bulunan Spor kompleksinin temel atma törenine geçti. Ahmet Türk, temele ilk harcı bıraktıktan sonra yaptığı konuşmada” Böyle bir tesisin yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu devasa tesis Viranşehir halkına hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Ahmet Türk ve beraberinde ki heyet daha sonra Viranşehir’den ayrıldı.    bizimgazete63.com  18.10.2013



















2526 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası