• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam414
Toplam Ziyaret12911807

Uslu'ya Cevap Verdi, Otogar Hakkında Açıklama Yaptı


            Viranşehir Belediye Başkan V. Mehmet Sinan Burun, Viranşehir’de bulunan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

            Toplantıya BDP Viranşehir İlçe Eş Başkanı Halis Aktaş, Belediye Başkan yardımcıları Naif Aslan ve Suna Uluğtürken de katıldı. Öncelikle Viranşehir’de yapılan son yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi veren Başakn V. Burun  ilçenin eksiği olan tüm hizmetleri götürmeye çalıştıklarını belirterek, ilçeye kazandırdıkları kültür merkezi, otogar, buğday pazarı ve hal pazarı kompleksleri, parke taşı döşenen binlerce metrekare cadde ve sokakların yanı sıra inşaatına başlanan spor kompleksi ile halkın hizmetinde olduklarını ifade etti.

            Geçen hafta Viranşehir’i ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Zeynep Karahan Uslu tarafından söylendiği iddia edilen bir açıklama üzerine Başkan Burun” AKP'nin yerel yönetimlerdeki deneyimini Eyüp Nebi beldemizde görüyoruz. Onlar da 3 dönemdir bizim gibi iktidarlar, fakat hiç bir şey yapılmamış. Oysaki halkın oraya yaptığı bağışlarla Eyüp Nebi beldesi cennete çevrilebilir." dedi. Bu yıl üst yapıyı bitirmeyi amaçladıklarını söyleyen Burun” 1999 yılında bir enkaz devraldıklarını ve bu enkazdan ilçeyi yaşanabilir bir kente çevirdiklerini söyledi.

            Otogar kavşağı için aylardır beklediklerini belirten Başkan Burun” 05.07.2013 tarihinde Mehmet Akyürek tarafından bir gazeteye gönderilen ve o gazete tarafından ” Müjde Viranşehir Otogara kavuşuyor” manşeti atılan haberden bu yana hiçbir gelişme olmamıştır. Burada bu gazeteciyi de eleştiriyorum. Bitmemiş bir olayı müjde olarak duyurduğu için. Söz konusu yazının üzerinden aylar geçmesine rağmen hala bir icraat yok, kavşak sorununun giderilmemesini kast olarak algılıyoruz” diyerek vurgu yaptı. Başkan Burun sözlerine devamla” Biz neden yapılmadığı sorusunun cevabını istiyoruz tüm yetkililerden. Ayrıca bizler çalışmalarımızı tamamladık ve en kısa sürede açılışı gerçekleştireceğiz. Kavşağın yapılıp yapılmaması hiç önemli değil. Biz otogarı yeni yerine taşıyacağız.” Diye konuştu.

            İlçe trafik sorununa da değinen Viranşehir Belediye Başkan V. Mehmet Sinan Burun” İlçe trafik komisyonunun aldığı karar ile şehir içinde tek taraflı park yapılması ön görüldü. Yolun karşı tarafına park yapanlara cezai işlem uygulanması istendi ama bu yetki zabıtaya verilmedi. Bu yüzden bizde sadece uyarmakla yetiniyoruz. Buda caydırıcı olmadığından sorun hala devam ediyor” dedi.

            Yapılan basın açıklamasından sonra Viranşehir’de bulunan basın mensupları ile yeni otogara geçilerek burada yapılan son çalışmalar hakkında bilgi verildi.   bizimgazete63.com  05.10.2013

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. 



















1854 kez okundu

Yorumlar

DİKKAT.!     06/10/2013 20:46

sayın başkan burunu şu soruyu sormak istiyorum. kendisi nerde yaşıyor bilemem ama. biz viranşehirde yaşıyorz ve iktidarın burda yaptığı hizmet taktirle karşılanacak durumda. son yıllarda yapılan viranşehir-ceylanpınar, viranşehir -şanlıurfa, viranşehir kızıltepe ve viranşehir demirci yolunun yapılması. yeni hastane ve son yeni 5 lise, ve en önemlisi üniversite, dsi, sgk, ve yeni adliye ve temeli atılacak yeni kaymakamlık binası, inşaatı bitecek spor kompleksi, atatürk ilköğretim okulu yerine yapılması planlanan ve ihalesi biten tam donanımlı kültürmerkezi, yeni sağlık ocağı. elgün köyünde kurulan türkiyenin en büyük trafo merkezi. köylere son 2 yılda yapılan toplam 250km yol. üst geçit. daha ne yapsın bu iktidar. allah görüyor bu icraatları halkta görüyor. inş sandıkta alınacak bu belediye. eyyüpnebi başkanının beceriksizliği mal edilmemeli iktidara.
Misafir - çuvanlı

NE DEĞİŞİM NE GELİŞİM VAR EYYÜPNEBİDE     05/10/2013 18:32

BDP yanlısı gazeteciler de keşke senin gibi objektif habercilik yapsa. doğruya doğru Eyyüpnebi 11 sene önce de köydü, şimdi de köy. maalesef kimse belde olmasına rağmen belde diyemiyor, çünkü köy görünümünden hiç çıkmadı. insan o kadar para geliyor, bi çehresini değiştirir oranın. yazık çok yazık.
Misafir - VİRANŞEHİR

     05/10/2013 14:19

Bir akp li olarak adamı haklı buluyorum 3 dönemde eyüpnebi bu hale mi geldi dahada güzel bir yer olabilirdi..
Misafir - viranşehir

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası