• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam347
Toplam Ziyaret12909161

İşte Basın Açıklaması


               Yaklaşan seçim süreci ile birlikte yerel seçimlere ilişkin en iddialı açıklama Ak Parti ilçe başkanı Celalettin Sayan’dan geldi.

                Celalettin Sayan açıklamasında; Büyükşehir yasası ile birlikte köylerin mahalleye dönüşmesi karşısında; ilçe belediye başkanlığı ve büyükşehir belediye başkanlığı için bütün köyler de şehir merkezi gibi oy kullanabilecekler.

                İlçe merkezinden istifade etmelerine karşın köylerin belediye başkanlığı seçimlerinde söz hakkının olmaması Büyükşehir yasası ile son bularak ilçeye bağlı bütün halkımız iradelerini sandıkta ortaya koyarak kendisine hizmet edecek olan adayı seçecektir. Önceki seçimlere göre daha geniş bir kitleyi etkileyen seçim için bütün hazırlıklarımızı tamamlayarak yerel iktidarı halkımızla buluşturacağımıza inanıyoruz. Türkiye’nin şaha kalktığı bir dönemde ilçemizde yerel yönetimler tarafından henüz en temel ihtiyaçların bile karşılanmamış olması karşısında, Ak Parti belediyelerinin hizmetlerini bilen ve gören halkımızın partimizden beklenti içinde olduklarını biliyoruz.

                Ak Parti iktidarı tarafından Viranşehir tarihinde yapılmamış hizmetleri ilçemize sunan Ak Parti, yerel seçimi de kazanarak, yerel yönetimler seçimlerinin ardından da bu alandaki hizmetleri de kısa bir sürede kesin bir kararlılıkla yapacağız.

                İnşallah yerel yönetimler seçimi öncesinde sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi şehrimizi modern bir hale getirecek ve halkımızın refah seviyesini yükseltecek yeni projeler ile ilgili çalışmalarımız sürmektedir. Süreç içerisinde bunu halkımızla paylaşacağız.

                Bilindiği üzere 1 Ekim 2013 tarihinde aday adaylığı takvimi başlıyor. Diğer partilerden seçimle ilgili her hangi bir ses seda yokken, henüz müracaat işlemlerinin başlamamasına rağmen, kamuoyunda birçok ismin Ak Parti’den aday adaylığı konusunda isminin zikredilmesi, halkımızın Ak Parti’ye olan ilgi ve sevgisini göstermektedir.

                Belediye Başkan adayı nasıl belirlenecek: 1 Ekim’de başlayacak olan aday adaylığı başvuru sürecinin sonunda, halkımızın teveccühüne layık, her hangi bir şaibeye bulaşmamış, temiz ve halka hizmet konusunda her türlü fedakarlığı yapabilecek bir aday, partimizin tespit etmiş olduğu aşamalardan sonra, parti kriterlerine uygun olarak belirlenecektir. Belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği konusunda da belediye başkanlığı gibi gerekli hassasiyeti göstereceğiz. Teşkilatımız tarafından Aday adaylığı sürecinde gerek milletvekilimiz, gerekse il ve ilçe parti teşkilatlarımız çok hassas ve dikkatli olarak süreci takip edeceğiz. Geçmişte yapılan hatalar sonucu yerel seçimlerden alınan sonuçlardan ders çıkararak, bu süreç partimiz tarafından iyi yönetilecektir ve belirlenecek olan aday ile birlikte partimizin bütün birimleri istişare halinde el birliği yaparak birlik beraberlik içinde seçim sürecini başarılı bir şekilde atlatacağız.

                Parti teşkilatı seçimlere ne kadar hazır?

                2011 Milletvekili seçimlerinin hemen akabinde 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin hazırlıklarına partimizin tüm birimleri ile birlikte hazırlanmaya başladık. Diğer partiler seçimin sonuçlarını hazmetme sürecini atlatmadan biz Ak Parti olarak bir sonraki seçim sürecini başlatarak seçime çok iyi hazırlandık. Parti teşkilatının ana kademesi, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle temsilciliği başkan ve üyeleri, sandık kurulu üyeleri ve parti müşahitleri konusunda bütün çalışmalarımızı bitirdik. 

                Ak Parti olarak sadece teşkilat konusunda çalışmalar yapmadık şüphesiz. Partimizin kapıları her daim açık tutularak halkımızın bizlere ulaşmasının önündeki engelleri kaldırdık. Köy, şehir merkezi, mahalle, dağ bayır demeden sorunları olan olmayan bütün ilçe halkıyla iletişim halinde olduğumuz gibi, sivil toplum örgütleri ve resmi kurumlar ile de iletişimimizi kuvvetlendirerek adeta halkımızla aralarında köprü vazifesi üstlendik. Bu konuda milletvekilimiz sayın Mehmet Akyürek’in de çok ciddi emek ve mesai harcadığını biliyoruz ve bunu önemsiyoruz.  03.10.2013

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. 



2033 kez okundu

Yorumlar

başarılar başarılar başarılar başarılar     05/10/2013 00:33

başarılar başarılar başarılar başarılar başarılar başarılar başarılar başarılar başarılar başarılar başarılar başarılar başarılar başarılar başarılar başarılar başarılar başarılar başarılar başarılar
Misafir - yeşil

bravo     05/10/2013 00:35

tebrikler güzel yazı güzel çalışma var
Misafir - mehmet

yalan yok     05/10/2013 00:59

yalan yok bdp ye oy verdim ama artık akp ye oy verecem..
Misafir - hüseyin

akp     05/10/2013 00:58

ilçe başkanımızın saysinde vatandaş partiyi daha çok sevmeye başladı. başarılar...
Misafir - aziz

ak parti     05/10/2013 00:04

emin arkadaş sanırım harranda yaşıyor. başkanımı takip ediyorsun kaç köye gidiyr ne yapıyor. allah ilçe başkanından razı olsun . faydası çok var millete
Misafir - ali

durustce     04/10/2013 16:00

Şimdi soruyorum başkan kaç köye gitti ve ne kadar saygı ve hürmet gördü kusura bakma kimse sana bir oy vermiyor millet RTE ye veriyor.
Misafir - emin yldrm

güveniyoruz. inanıyoruz.     03/10/2013 14:06

tebrikler başkanım size ve teşkilatınıza güveniyorz, inanıyorz.
Misafir - hasan

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
Hava Durumu
Saat
Site Haritası