• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam224
Toplam Ziyaret12902568

Kümnağşan Aşireti Yemekte Birlik Örneği Gösterdi


      Viranşehir’de, yaklaşık 5 Bin seçmeni olan Kümneğşan aşiretinin Genç iş adamı ve AK Parti ilçe üyesi olan Lütfi Özbilgi, ilçede yapılan hizmetlerden dolayı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek onuruna yemek verdi.

      İlçenin Eski PTT caddesinde bulunan Pınar lokantasın da düzenlenen yemeğe, Milletvekili Mehmet Akyürek, Kümneğşan aşiretinin sevilen Genç iş adamı ve Siyasetçi Lütfi Özbilgi, aşiretin ileri gelenleri ve çok sayıda davetli katıldı.

      Yemeği tertipleyen Genç İşadamı Özbilgi, organizasyona gelen tüm konuklarını kapıda tek tek karşılayıp Nezaket örneği gösterdi.

      Yemekten önce Kümneğşan aşiretinin ileri gelenlerinin sorunlarını dinleyen Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir’in hizmetkârı olduğunu söyledi. Viranşehir’de son 2 yıl içerisinde yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında aşiret mensuplarına bilgi veren Akyürek, hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

      Köylerin Elektrik, su ve yol sorununu büyük bir ölçüde çözdüklerini ifade eden Akyürek, Işıldar-Ekin döver arasındaki yolun yapımına başlandığını ve yolun en kısa sürede ulaşıma açılacağını kaydetti. 

      Onuruna verilen yemekten dolayı Genç iş adamı Lütfi Özbilgi ve Kümneğşan aşireti mensuplarına teşekkür eden Akyürek, bu tür istişare toplantılarına katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

     Yemekten sonra gazetecilere konuşan Kümneğşan aşiretinin Genç iş adamı ve AK Parti ilçe üyesi olan Lütfi Özbilgi, son iki yılda ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı Milletvekili Mehmet Akyürek’e teşekkür ettiğini söyledi.

     Vekilin ilçe için büyük bir şans olduğunu belirten Özbilgi, ilçe halkının bu şansı iyi değerlendirmesi gerektiğini kaydetti. Kümneğşan aşiretinin bir bireyi olarak her zaman Vekilin yanında olduğunu ve desteklediğini sözlerin ekleyen Özbilgi, davetlerini geri çevirmeyip yemeğe katılan Milletvekili Mehmet Akyürek’e ve Kümneğşan aşiretinin ileri gelenlerine teşekkür etti. bizimgazete63.com  29.09.2013









7601 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası