• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam437
Toplam Ziyaret12903214

Davette Akyürek ve Kaymakam Kotan'da Vardı


            Viranşehir Eşraflarından Hacı Mehmet Kuran  kendi köyü olan Tute (Sayoba) da Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Musul Valisi Asil Nuceyfi , Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Eyyüp Nebi belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, Abdulkadir Milli ve diğer misafirlerini ağırladı.

           Köye ilk gelen Musul Valisi Asil Nuceyfi oldu. Cuma namazını Yolbilen köyünde eda eden Vali Güvenç ve diğer yetkililer Sayoba köyüne daha sonra geldiler. Hacı Mehmet Kuran misafirlerini köyün girişinde ki evinin önünde karşıladı. Daha sonra misafirhaneye geçen heyete Musul valisi de katıldı. Oldukça sıcak geçen muhabbetten sonra gelen konuklar onuruna verilen yemeğe geçildi. Yaklaşık 150 kişiye yapılan yemek sonrasında samimi geçen sohbette çeşitli görüş alış verişinde bulunuldu. Konuklarını ağırlayan Hacı Mehmet Kuran” Bugün burada iki vali, bir Milletvekili, bir Kaymakam ve bir belediye başkanı ile diğer yetkilileri ağırlamaktan onur duydum. Kendilerine davetimizi kırmayıp kabul ettikleri için çok teşekkür ederim” dedi.
           Daha sonra gündeme gelen çeşitli konulara yönelik görüş alış verişinde bulunan heyet ev sahibine teşekkür ederek ayrıldı. Heyet Ayrılmadan önce Şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç” Bugün bize büyük bir konukseverlik örneği gösteren Sayın Mehmet Kuran’a çok teşekkür ederim. İşte bizim insanımız bu, bu misafirperverlik var olduğu sürece Allah’ın izniyle birlik ve beraberlik içinde hareket ederek aşamayacağımız sorun olmayacaktır” dedi. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ise” Sayın Hacı Mehmet Kuran’a çok teşekkür ederim. Bizi sıcak karşılayıp güzel bir ev sahipliği göstermiştir. Allah kendisinden razı olsun” dedi. Konuklarını kapıya kadar uğurlayan Hacı Mehmet Kuran ve oğulları tek tek tokalaşarak misafirlerini uğurladılar.    bizimgazete63.com  29.09.2013










3742 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası