• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam574
Toplam Ziyaret12912414

Yolbilen (Hıfdemal) Köyünde İncelemelerde Bulundu


         Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Viranşehir Yolbilen köyünde  incelemeler de bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

         İlk olarak Viranşehir Kaymakamlığı'na geçen Vali Güvenç, burada AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir Kaymakamı Muhammet Lütfi Kotan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve daire amirleri ile ilçede yapılan çalışmalarla ilgili toplantı yaptı. Kaymakamlık çıkışında vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Güvenç, Şanlıurfa ve Viranşehir'e yapılan hizmetleri ve yatırımları anlattı. Daha sonra Yolbilen Köyü'ne geçen Vali Güvenç, vatandaşlarla sohbet ederek; Şanlıurfa'da bu yıl bin 77 km yol yaptıklarını ve bu yol ağının içinde Viranşehir'e yapılan yolun ise 120 km olduğunu söyledi.

'ALLAH BİZE İMKAN VERDİ, KEYİFLE YAPIYORUZ'

         Bin 77 kilometre yol için 100 milyon lira harcandığını ifade eden Vali Celalettin Güvenç, gelen taleplerin hepsini değerlendirip, imkanları zorlayarak tüm taleplere ulaşmaya çalıştıklarını kaydetti. Yol ve suyun olmadığı yerde hayat olmayacağını belirten Vali Güvenç, şunları söyledi:

         "Yol ve su konusunda devletin mazereti olmaz. Çünkü yolun olmadığı, suyun olmadığı yerde hayat olmaz. Ama yıllar yılı bu asgari ve insani ihtiyaçları yerine getirememişiz. Devlette 30'uncu yılımdayım, Allah bize imkan verdi, keyifle yapıyoruz. Kayıp yıllar için halkımızdan özür diliyoruz. Su ve yolları yapamadığımız, derelerden su içirdiğimiz bütün kadınlarımızdan özür diliyoruz. Şu anda vekiliyle, kaymakamıyla, valisiyle ve özel idaresiyle kenetlendik, çalışıyoruz." Vali Güvenç, konuşmaların ve vatandaşlarla görüşüp çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra, Cuma namazını burada eda edip Sayoba köyüne geçti.   bizimgazete63.com  28.09.2013



  








REKLAM



2311 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası