• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam228
Toplam Ziyaret12909562

Eyyüp Nebi Sabır Ödülünü Alan Biltaci'nin Yakın Dostu Ahmet Yusuf Bizim Gazete'ye Konuştu


12. Eyyüp Nebi Sabır etkinliğinde Sabır Ödülü almaya gelen Muhammed Biltacı’nın yakın dostu olan Ahmet Yusuf Bizim Gazete’ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.

                Sabır etkinliğinden sonra kendisine teklif ettiğimiz görüşmeyi olumlu karşılayan Ahmet Yusuf Gazete ve sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Fethi Güzelses’e Mısır’da yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verdi. Ahmet Yusuf açıklamaları esnasında zaman zaman duygulu anlar yaşarken özellikle Rabia meydanında ki katliamı hiç unutamadığını söyledi. Ahmet Yusuf” Mısır halkı ki bunun büyük çoğunluğu Müslüman Kardeşlerden oluşuyor, meşru yollarla elde ettiği kazanımlarını silah zoruyla, dış baskıyla bırakmamak adına orada onurlu bir mücadele veriyor. Müslüman Kardeşlerin en önde gidenleri onun liderleri ve aileleridir. Başkaları gibi çocuklarını en yüksek okulda okutup en iyi işte en iyi geliri etmek için uğraşmadılar. Onun için lider kadrodan oğlunu, kızını, damadını ve akrabasını Şehit verenler oldu. Bu liderlerin bir kısmı haksız yere zindanlara atıldı, işkence gördü ve görmeye devam ediyor.  Cumhurbaşkanı olan Muhammed Mursi’ye bile işkence yaptılar. Ama inanın kaybeden cunta olacaktır. Çünkü zulüm ile hiçbir zaman bir yere varılamayacağını herkes biliyor. Sonunda zafer elbette ki mazlumların olacaktır” dedi.

                Ahmet Yusuf sözlerine devam ederek” Şu an Mısır’da hayat durma noktasına gelmiştir. Hiçbir resmi yer doğru dürüst çalışmıyor, hiçbir okul eğitim veremiyor, hiçbir iş yeri doğru dürüst çalışmıyor. Mısır’ın hemen hemen her yerinde her gün eylem var. Eylem dediysem asla silahlı veya değişik bir şekilde yapılan eylemler değil. Zaten Müslüman Kardeşler kurulduğu tarihten bu yana hiçbir silahlı eylem yapmamış. Askeri cunta onları buna zorlayıp ABD ve Avrupa’ya “ İşte biz teröristlerle mücadele ediyoruz” demek istiyorlar. Ama Müslüman Kardeşler asla bu oyuna gelmeyecek ve silah kullanmayacaktır. Müslüman Kardeşlerde aslolan inandığı İslam davasıdır.” Dedi.

                Ahmet Yusuf” Eğer Askeri cunta yaptığı darbede başarılı olursa bu Ortadoğu halkları için bir yıkım olur. Dışarıda ki şer cepheleri ve onların kukla yönetimi bunu çok iyi biliyor. Ama inşallah Mısır halkı bu oyunu bozacaktır. Aslında Mısır halkı orada İnsanlığın onurunu kurtarma adına mücadele veriyor. Burada başarılı olacak olan cunta diğer ülkelere örnek olacak ve bir çok ülkede Askeri darbe yapılacaktır. Ama İnşallah Müslüman Kardeşler canları pahasına da olsa buna müsaade etmeyecektir. Biz binlerce Şehit verdik, zaten burada olmamın sebebi de verdiğimiz bir Şehidin ailesine verilen sabır ödülünü almaktır. Bu her şeyi kanıtlıyor. Bu ödülü Biltacı ailesine layık görenlere onlar adına çok teşekkür ediyorum ve Türkiye’de yaşayan herkesten dua bekliyorum. Bizim Gazete’ye de bu duyarlılığından dolayı ayrıca çok teşekkür erdim” dedi.     bizimgazete63.com  24.09.2013

 



2140 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası