• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam153
Toplam Ziyaret12908967

Emeği Geçenleri Bizde Kutluyoruz


            Her yıl geleneksel halde düzenlenen ve bu yıl 12. Si düzenlenen Eyyüp Nebi Sabır etkinliği ödülde yapılan tercihler dolayısıyla gönülleri fethetti.

            Viranşehir Kaymakamlığı ve Eyyüp Nebi Belde Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen,  Viranşehir Derneği tarafından etkinlik esnasında organizesi yapılan ve Kanalurfa tarafından canlı yayınlanan program başta Şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç olmak üzere tüm katılımcılar tarafından tam not aldı. Programa sabır pilavının dağıtılması ile başlandı. Dağıtımın bir kısmını Vali Güvenç, Milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Mahmut Kaçar, Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ve Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım yaptı. Daha sonra protokol üyeleri musiki dinletisinden sonra birer konuşma yaptı. Yapılan konuşmaların odak noktasını, birlik ve beraberlik içinde yaşayıp sabır ile hareket edilmesi gerektiği oldu.
            Daha sonra ödül programına geçildi. Vefa ödülü Şanlıurfa eski valisi Ziyaeddin Akbulut’a verildi. Sadakat ödülü ise 90 yaşında ki 3 nesil yetime bakan ve ekmeğini buğda pazarında yere düşen buğdayları toplayarak kazanan Hınıs Ercan’a Vali Güvenç tarafından verildi. Güvenç böyle bir seçim yapıldığı için Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan’a ve diğer yetkililere teşekkür etti. Sabır ödülü ise Mısır’da askeri cuntayı protesto ederken şehit düşen Müslüman Kardeşler cemaatinin liderlerinden Muhammed Biltacı’nın kzı Esma Biltacı’ya atfen babasına verilmek üzere onları temsilen gelen Ahmet Yusuf’a verildi. Ahmet Yusuf burada yaptığı konuşmada” Böyle bir ödülün Biltacı ailesine verilmesi bizim için çok büyük bir anlam taşıyor” dedi. Bu sırada son zamanların en çok dinlenen ve Rabia meydanının çağrışımını yapan “Aği Inte Hur” müziği çaldı. Bu esnada Milletvekili Mahmut Kaçar ve birçok katılımcının gözyaşlarına hakim olamadı görüldü. Bu esnada vatandaşlar tarafından yapılan Rabia işaretine Başta Vali Celalettin Güvenç olmak üzere diğer protokol üyeleri de katıldı. Seyirciler tarafından tekbirler getirildi. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ve Eyyüp Nebi Belde belediye Başkanı Mehmet Yıldırım’a Viranşehirliler derneği tarafından plaket verildi. Ödül töreninden sonra verilen konferans ve ilahi müzik sunumundan sonra program sona erdi.  bizimgazete63.com  23.09.2013






































EDİTÖRDEN: Ağlayan adam Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar

2462 kez okundu

Yorumlar

PROTOKOLÜ TANITIRMISINIZ     23/09/2013 18:01

AĞLIYAN ADAM KİM .YAZARSANIZ SEVİNİRİZ.
Misafir - DUYGU SELİ

KEŞKE     23/09/2013 18:51

zengin foto için tşk. keşke kaymakamımız da rabia işareti yapsaydı. çok güzel oludu. başbakanımız canlı yayında yapmıştı, valimiz ile vekilimizin de yaptığını görüyoruz ama aynı zamanda bir imamın oğlu olan kaymakamımız da yapsaydı çok bahtiyar olurduk. ama yine de kendisini çok seviyorum. çalışkan ve dürüst birine benziyor.
Misafir - ANLAMLI İŞARET RABİA

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası