• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam141
Toplam Ziyaret12908955

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) kimyasal saldırılara karşı sınır illerinde sığınaklar açtı. Vatandaş ve personele dağıtılmak üzere gaz maskesi gönderdi.


         Kimyasal, biyolojik radyolojik ve nükleer araçları bölgeye konuşlandırıldı. Genelkurmay da NBC timini Suriye sınırındaki illerde teyakkuza geçirdi.

          İçişleri Bakanı da hazırlıklarını tamamladı. İlk olarak Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde de birim kuruldu. Emniyet Genel Müdürlüğü, Suriye'den gelebilecek kimyasal silah tehdidine karşı sınır illerinde görev yapacak polisler için en az 15 bin adet “C” tipi koruyucu elbise ve 5 bin de gaz maskesi talep etti.

ÖNCELİK HATAY

Malzemeler öncelikle Şanlıurfa, Hatay ve Gaziantep illerinde dağıtılacak.

Habertürk  20.09.2013


         EDİYÖRDEN: Sayın Okurum Öneriniz dikkate alınacaktır.Saygılarımla
         
         EDİTÖRDEN: Misafir özel adlı okurumuz, İhaleler ile ilgili iddialarınızı ıspatlayabilirmisiniz. Ayrıca çadır kent ile ilgili ihaleler ben dahil Viranşehir basınının diğer üyeleri önünde şeffaf bir şekilde yapıldı ve biz bunu gördük.



1892 kez okundu

Yorumlar

     22/09/2013 23:51

çadır kent bazı çapulcuların devleti hortumlamak için yarattıkları bir sömürü aracı. sayın editör lütfen sizden beklenen duyarlılığı gösterin de kahvehane köşelerinde yapılan ihaleleri birilerinin müteahhitlerle olan gayri ahlaki ve insani diyalogları v.s. vahim durumlara değinseniz...
Misafir - özel

BÜYÜK GAZETECİLİK İŞTE BUDUR     21/09/2013 23:49

valla eleştiriyi bile dikkate alıp, evet haklısınız bu konuda eksikliğimizi kabul ediyor ve uyarılarınızla birlikte bu eksiklğimizi de gidereceğiz diyerek, ne kadar büyük bir gazeteci olduğunuzu gösterdiğiniz için TEŞEKKÜRLER........ (bu mesajı dikkate almayıp yayınlamıya bilirdiniz de)
Misafir - TEBRİKLER

2---ÇADIRKENTE DAİR DETAYLI BİR HABER DİZİSİ YAPIN     21/09/2013 00:52

Suriyeliler çadırkentte kalmaktansa, ilçede dilenmeyi mi tercih ediyolar? emniyet müdürlüğü suriye dilencilerini zorla çadırkente taşısa daha iyi olmaz mı? Dörtyol civarında onlarca çocuk dileniyor, kimse bir şey yapmayacak mı?
Misafir - 2---ÇADIRKENTE DAİR DETAYLI BİR HABER DİZİSİ YAPIN

ÇADIRKENTE DAİR DETAYLI BİR HABER DİZİSİ YAPIN     21/09/2013 00:47

sayın editör, çok iyi bir gazetecisiniz. her konuya el atıyorsunuz. ancak sizi bir konuda ciddi olarak eleştireceğim. bu pozitif bir eleştiri olarak algılayın lütfen kızmayın. Viranşehir'e bağlı çadırkente bir gün olsun gittiniz mi? gittiyseniz neden çok gündemde olmasına rağmen gazete ve sitenizde çok fazlaca yer vermiyorsunuz, hatta sürekli takip ediyorum sitenizi hiç hatırlamıyorum. gidin zengin fotoğraf içerikleriyle haber yapın. şu an orada görevli olanları bi ziyaret edin. ne tür sorunları var? çadırların iç-dış görüntülerini vatandaşlar merak ediyor mesela? mülteciler yaklaşık 20 bin gelecek dendi, neden halen gelmedi? ne zaman gelecekler? yoksa tüm masraflar boşuna mı yapıldı?
Misafir - ÇADIRKENTE DAİR DETAYLI BİR HABER DİZİSİ YAPIN

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası