• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam413
Toplam Ziyaret12909747

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici yerel seçim öncesi partinin adaylar konusunda değişmez kriterlerini açıkladı: “İki evli olmayacak ve eli Kürt kanına bulaşmamış olacak”


         BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici 30 Mart yerel seçimleri öncesi OLAY'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Binici, yerel seçimlerde parti olarak büyük sürprizler yapacaklarını belirtti. 
         BDP olarak aday tespiti yapacakları zaman, adayın sermayesine bakmayacaklarını, Kürt halkına sadakatle bağlı olanları seçeceklerini aktaran Binici, “Partimize başvuru yapacak aday arkadaşlarımız, sistem partisinde görev yapmış olabilir. Ama kürt halkının değer yargılarını savunan kişiler olmaları gerek” dedi.


DEĞİŞMEZ KRİTERLERİMİZ VAR
         Adaylar konusunda değişmez kriterleri olduğunu açıklayan Binici  “Genel merkez olarak almış olduğumuz bazı kararlar var. Öncelikli kriterimiz adaylarımızın hiç biri iki evli olmayacaktır. Bu değişmez kurallarımızdan biri… İkinci kriterimiz ise hiçbir adayımızın eli Kürt kanına bulaşmamış olacaktır. Halkımızdan olur alıp adaylarımızı halkın önüne çıkaracağız” diye konuştu.


ATAMALAR EKİM AYINDA
         Binici, Ekim ayının ilk haftasında hem yeni kurulan ilçeler için başkan atamalarının yapılacağını, hem de belediye başkanlığı için aday başvurularının alınacağına belirterek şunları kaydetti: 
“Yeni kurulan ilçeler için çalışmalarımız sürüyor. Parti olarak halkın içinden ilçe başkanlarını seçeceğiz. Halkın taleplerini savunacak ve birikimli insanlar olacak. İlçe başkanlığı için ekim ayının ilk haftasında atamaları genel merkez yapacaktır. Atama sonrası yeni kurulan yönetim akabinde üye kayıtlarına başlayacaktır”


SÜRPRİZ YAPACAĞIZ
Şanlıurfa için Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in isminin geçtiği yönündeki haberlere de açıklık getiren İbrahim Binici, “BDP olarak hem Şanlıurfa'da hem de Türkiye'de sürpriz yapacağız. Osman Baydemir davasını savunan bir arkadaşımız. Osman Baydemir'e denk bir arkadaş çıkabilir. Bizim partimizde Çok Osmanlarımız, Ahmetlerimiz, Selehattinlerimiz ve Gülten Kışanaklarımız var. Bizim parti olarak koltuk tercihimiz olamaz. Her kes her görevi layıkıyla yapabilecek insanlardır. Bizler kendimiz bu halkın mücadelesinde bir nefer olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı. 


PKK TEK TARAFLI BİR ATEŞKES YAPMIŞTIR
         PKK'nın çekilmeyi durdurduğu kararını da değerlendiren Vekil Binici, “ Bu bir uyarıydı. Tek taraflı hiç bir şey yürümez. 50 bin Kürt insan şehit olmuştur. bu kanın durması için atılan adımlar geri çekilmemeli. 7 aydır, PKK tek taraflı bir ateşkes yapmıştır. Ve tek taraflı bir geri çekilme vardır. AKP hükümeti, Kürt sorununu çözme noktasında cesur duramadı. MHP'nin oylarına göz dikti. Başbakan artık mimli simli laflar kullanmaya başladı” diye sözlerini sürdürdü.


KÜMÜR MÜ, ŞEKER Mİ ÇIKAR BİLMİYORUZ
         AK Parti'nin bir hafta içinde açıklayacağı demokratikleşme paketinin içeriği hakkında bilgilerini olmadığını ifade eden Binici, “Paket ile ilgili kendi bakanlarının bile haberi yok. Bizimle paketin içeriği hakkında bir paylaşım olmadı. Paketin içerisinde ne çıkacağını bizler bilmiyoruz. Kümür Mü, Şeker mi çıkar bilmiyoruz. Ana dilde eğitim ve  Kürt sorununa çözümü var ise parti olarak destekleriz. Eğer bunlar yok ise desteklemez eleştiririz” diye sözlerini tamamladı.

Kaynak: urfaolay.com  17.09.2013

2152 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası