• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam481
Toplam Ziyaret12909815

Törenlerle Kutlandı



            30 Ağostos zafer bayramı ve silahlı kuvvetler gününün 91. yıl dönümü Viranşehir'de yapılan programla kutlandı.
            Törene Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, Garnizon komutanı Binbaşı Levent Özcan ve diğer birim amirleri ile gaziler katıldı. İlk tören tadilattı yeni biten ve güzel bir estetik görünüm kazanan hükümet konağı önünde yapıldıktan sonra Kaymakamlıkta tebrikler kabul edildi. Burada ki törenin ardından Cumhuriyet meydanına gidilerek programın 2.bölümüne geçildi. Burada Kaymakam Kotan ve Binbaşı Özcan askeri birlik ve halkın bayramını kutladı. Programı seyretmek için gelen Suriyeliler gözden kaçmadı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, halk oyunlarından sonra tören geçişi yapılarak program sona erdi.  bizimgazete63.com  30.08.2013











                   
 VİRANŞEHİR KAYMAKAMI MUHAMMED LÜTFİ KOTAN'IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

         Türkiye Tarihi’nin dönüm noktası olan 30 Ağustos’un 91. yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. İlçemizde de kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolaysıyla Kaymakamımız Sayın Muhammed Lütfi Kotan bir kutlama mesajı yayınladı.

         Türk Milletini boğmaya çalışan ve Anadolu’yu işgal eden emperyalist güçlere karşı kahraman ordumuzun ve şanlı milletimizin vermiş olduğu onurlu mücadelenin meyvesidir 30 ağustos. Yıllarca esaret altına almak ve yok etmek için uğraştıkları Şanlı Milletimiz, 30 Ağustos 1922 günü Dumlupınar’da bu algının tersine dönmesi sağlamıştır. Düşman karşısında çekilme artık durmuş, düşmana karşı taarruz başlamıştır. Bu şanlı taarruzun zaferinin 91’inci yıl dönümünü kutlamak bahtiyarlığını bize yaşatan kahraman ordumuzun mukaddes ruhlarını hayırlı anıyoruz. Bizlere bıraktıkları bu güzel vatanının bize bir emanet olduğu idraki içerisindeyiz. Bu emanete gözümüz gibi bakacak ve evlatlarımıza da bu emaneti “emanet” olarak bırakacağız. Cumhuriyetimizin tohumlarının atıldığı modern ve büyük Türkiye’nin temellerinin atıldığı Büyük Zaferin 91’inci yılında Zafer Bayramınızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm gazilerimizi saygı ve minnetle, şehitlerimizi rahmetle anıyorum.



2651 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası