• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam203
Toplam Ziyaret12912043

Şifa Değil Hastalık Saçıyor


            Viranşehir’in atıl durumda olan Devlet eski hastanesi 2. Yangın olayını yaşarken kullanılmayan bina adeta hastalık saçmaya devam ediyor.

            Gazetemizin yangından önce atıl durumda ki binada yaptığı incelemede madde bağımlıların burayı mesken olarak tuttuğunu görüntüledi. Odalarda yaptığımız inceleme esnasında bütün camların kırıldığını, duvarların yıkıldığını, insan pisliğinden geçilemediğini görüntüledi. Eski acil yeri olarak kullanılan yer darmadağın olmuş, Doğumhane olarak kullanılan yer yakılmaya çalışılmış, servis olarak kullanılan bölümde ise çeşitli yerlerinde oda kapıları sökülüp fuhuşa hazır hale getirilmiş bir vaziyette duruyor. Ameliyathane olarak kullanılan bölümde ise zifiri karanlıktan dolayı harap bir vaziyette duruyor.

            YETKİLİLERE SORUYORUZ? Daha önce ki yangınla birlikte bu 2.yangın olayı maddi hasarla atlatıldı. Buranın yıkılması için birilerinin içerde yanması mı gerekiyor? Daha önce mevcut eski hastane binasının yıkılması için çalışma başlatılmıştı, neden bu çalışma yapılmadı? Atıl durumda olan binanın hemen hemen her katı pislik içinde, madde bağımlılarının cirit attığı ve fuhuş olaylarının zemini olduğu söz konusu yer için daha ne kadar beklenecek? Söz konusu yerin durumu sosyal açıdan topluma büyük zarar verirken, gençlerimiz madde bağımlısı olarak zehirlenirken ve bu gençlerin sayısını her geçen gün arttığı düşünülürse bir önlem olarak neden burası yıkılmıyor? Şimdi kamuoyu bu sorulara cevap bekliyor. Verilecek cevapları da gazetecilik ilkemiz adına aynısını yayınlayacağız.   bizimgazete63.com  28.08.2013





2287 kez okundu

Yorumlar

hastane     28/08/2013 21:05

Fethi bey halen v.şehirin baska sorunlarıda var onlarıda dile getirirmisiniz.Eski derik caddesi urfa caddesinde park sorunu.eski üst gecitin oldugu yerde yeni bir üst geçiş yapılması dört ana caddede ışıkların olmaması,selahattın eyubi mahallesinin 40.sokaktaki üst yapının bozuk olması belediyenin ona oy vermiyen mahalleye hizmet götürmediğini dile getirimisiniz.
Misafir - ismail

hastane     28/08/2013 20:14

fethi bey elinize saglık ama siz bu videoyu birdahaki ankaraya ziyaretinizde basbakana gösterin milletvekili geldiginde onada izlettin en azından orası şehir güzelleşitrecek büyük bir piknik alanı olabilir.hem agaç sayısıda çok..
Misafir - ismail

     28/08/2013 11:31

devlete ait yer bu halde olmamalıydı.korumaktan mı aciziz..bu alanı korumak için gerekli tedbirleri alınmalıydı.yazık ama çok yazık.hepimiz için manevi bir değeri olan yer orası kimimiz anamızı kimimiz babamızı kaybettik orada o halde görmemeliydik orayı.bunda her kimin ihmali varsa toplum vicdanında onları kınıyorum.devlet malının hali bu olmamalıydı acı ama çok acı.
Misafir - HASANOĞLU

HANİ YETKİLİ     28/08/2013 10:35

Defalarca başka yerlerde yorumlarımı okuyanlar bilirler.Abi buralarda rant dönüyor.Eski hastane yanındaki arsayla beraber düzenlenseydi çok güzel bir örnek teşkil ederdi.Bazı akıllılar diyo ki şehir içinde hastane mi olur.İmkanların varsa yanında da kullanabileceğin arsa varsa.La şehrin onca ötesinde hastane mi olur.Haydi oldu de hade orayı değerlendir bari kadın çocuk hastalıkları hastenesi yap.Demiştim ben burası terkedilip gidilecek ve ne yangınlar ne tinerciler sebeplenecek diye...
Misafir - MURAT'S

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası