• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam662
Toplam Ziyaret12912502

"Hizmet İçin Örneğimiz Sayın Başbakanımızdır"



            Yenişehir Mahalle Muhtarı ve Ak Parti Viranşehir Belediye Başkan Aday Adayı Münir Kanar basın açıklaması yaptı.
            Münir Kanar yaptığı basın açıklamasında " Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan son yaşanan olaylar ile ilgili ilkeli duruşunu sergiledi. Bir vatandaş olarak orta doğuda yaşanan bu olaylar karşısında Sayın Başbakanımıza çok teşekkür ediyorum. Başbakanımızın eylem ve söylemleri halkın çıkarına olduğu için bazı kesimler bundan oldukça rahatsız olmuştur. Zaten Başbakanımızın tek amacı halka hizmettir. Bunu 3 dönemden beridir yapıyor ve yapmaya devam ediyor. İnşallah bende Sayın Başbakanımızın bu duruşunu örnek alıp hizmetlerimizi yapmaya çalışacağım. Gerçekten bizler için çok güzel bir örnek olmuştur" dedi. Kanar sözlerine devam ederek " Yerel seçimlere çok az bir süre kala Siyasi süreci yakından takip ediyorum. Gelişmeleri anında takip edip kendi çapımda hazırlıklarımı devam ettiriyorum. Viranşehir'e en iyisini yapmak için çalışmalarım son süraat devam edecek" dedi. Büyük bir cesaret örneği göstererek yerel seçimler için aday adaylığını ilk defa Bizim Gazete'den duyuran Münir Kanar "Yolun başındayız, inşallah Viranşehir'e faydalı olabilmek adına elimden gelen tüm gayreti sarf edeceğim, Yüce Allah'tan hayırlısını diliyorum" dedi.   bizimgazete63.com  25.08.2013

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.  






2933 kez okundu

Yorumlar

SAYGI     26/08/2013 21:54

ne yorum yapana ne de yorum yapılana hakaret etme fırsatı vermeyin. herkes özgürce de düşüncesini açıklayabilsin, saygı çerçevesi içinde.
Misafir - emin

KENDİNİ ANLATSIN     26/08/2013 13:34

ŞU ANA KADAR VİRANŞEHİRE NE GİBİ HİZMETLERİ OLMUŞ? BUNDAN SONRA VİRANŞEHİRDE NE GİBİ VAATLERİ VAR?
Misafir - MAHMUT REİS

..     25/08/2013 23:18

1971 yılında Viranşehir’de doğdu İlk ve Ortaokulu Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda Lise eğitimimi ise Viranşehir Lisesinde yaptım, evli 4 çocuk babasıyım,muhtarlığım dışında emlak ve inşaat sektörü ile ugraşıyorum.
münir kanar

TANIMIYORUZ, kendini tanıtabilir mi?     25/08/2013 22:10

siteniz aracılığıyla kendini bir tanıtsın, münir Kanar kimdir? şu ana kadar ne yaptı? eğitim durumu nedir? Fark yaratacak bir özellik görüyor mu? farkını anlatsın mesela?
Misafir - ahmet

gelin tanış olalım     25/08/2013 22:05

sevgili mehmet ekmek paramı muhtarlık maaşından filan kazanmıyorum,madem mahalle sakinisin gelip muhtarının bi çayını içmeye bekliyorum madem bu kadar samimisin dediklerinde gelirsen sevinirim..
münir kanar

teşekür     25/08/2013 22:50

yapılan bütün olumlu ve olumsuz yorumlar için teşekürlerimi iletmek istiyorum,hiçkimse kızmasın kişisel polemiklere girmeyelim.Emin olun eleştirinin olmadığı yerde doğru bulunmaz,ama yapılan bütün eleştirilerde herkesin elini vicdanına koymasını istiyorum..tekrar teşekür ederiz.
münir kanar

dikdur     25/08/2013 21:55

bence sayın muhtarım harika yapıda bir insan bende1 nolu mehmet beye katılmıyorum,eğer muhtarımızı yüzde 10 tanımıyorsa ne mutlu ona geride kalan yüzde 90 yetmiyormu bak hükümetler %52 lerde tek başına bir devleti yönetiyor ama şahsi problemlerini burda tatmin ediyorsan git muhtarımızın bir bürosuna anlat kendini derdini sorunlarını anlat ki oda dinlesin seni...gizlenmene gerek yok mehmetbey
Misafir - sedat

     25/08/2013 21:27

Mehmet adlı arkadaşa katılmıyorum.Bir kere kendisi dürüst bir şekilde aday adaylığını çok önce açıkladı ve bu demokratik yarışta bende varım dedi.İnsanların demokratik haklarını kullanmaları niye mehmet beyin zoruna gitti anlamadım.Bi de Yenişehir diyorsunuz,onu tanımayan yok ve 30 bin nüfuslu bir yer, herhalde mehmet bey hayal aleminde yaşıyor
Misafir - bende mehmet

POZİTİF ELEŞTİRİ-2     25/08/2013 18:04

yani bak muhtarlık yapmış, o zaman belediye başkanlığı da yapar mantığı çok sakat bir mantık olur. zaten kaldı ki yenişehir mahallesinde ikamet eden vatandaşın belki yüzde onu muhtarın ismini bilmiyordur. bu da ses getitecek hizmetlerin olmadığı, yani rüştünü ispat etmediği anlamına gelir.zaten devlet muhtarların maaşını yüzde üçyüze yakın zam yaptı, emlakçılığı bırakıp bence halkın içine inmeli vatandaşın sorunlarını dinlemeli. ama ben bir sakin olarak bunları ne gördüm ne de işittim. bu şahsa karşı ne bir husumetim ne de samimiyetim var, ama bir vatandaş olarak düşüncelerim bunlar. saygı çerçevesi içinde eleştirimi yaptım. sizden ricam nasıl ki olumlu düşünceleri sitenizde yayınlıyorsanız ,bu mesaj gibi pozitif eleştirileri de yayınlayın. yada ikisini de yayınlamayın. bakalım, tarafsız bir basın gibi davranacakmısınız. saygılarımla.(ben kimseye hakaret etmedim, siteniz aracığılıyla da bana hakaret edilmesine izin vermeyin lütfen.)
Misafir - mehmet-2

     25/08/2013 16:53

Şu tepret camisini müezzini degişebilir mi ruh yok arkadaşda müftülük ile konuşabilir misiniz eski imamımızı istiyoruz :(
Misafir - misafir

     25/08/2013 15:07

sana yakışır başkanım
Misafir - viranlı

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası