• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam285
Toplam Ziyaret12909099

Bizim Gazete ve bizimgazete63.com Olarak Uyarıyoruz


            Viranşehir Bizim Gazete ve bizimgazete63.com sitemiz tarafından çok özel bir habere daha imza atarak kamuoyunun dikkatini bu yöne çekiyoruz.

            Son yıllarda Viranşehir’de özellikle 6 – 17 yaş arası çocuklar arasında görülmeye başlayan hayvanlara işkence olayı toplumsal duyarlılığımızın ne kadar gerilediğini gösteriyor. Vatandaşların haber merkezimize zaman zaman duyurduğu hayvana işkence olayını araştıran Bizim Gazete şimdi bunu kamuoyunun vicdanına sergiliyor. Aldığımız onlarca duyurudan bir tanesi şöyle gelişiyor; Yaşları 6 ila 12 arasında olan bir gurup çocuk yeni doğan kedi yavrusunu alıp tenha bir yere götürüyorlar. Burada yavru kedinin bir gözünü oyup içine toprak dolduruyorlar. Kuyruğuna da iple teneke bağlayıp arkasından koşturuyorlar. Acı içinde kıvranan yavru kedi bu şekilde bir sağa bir sola koşarak onların elinden kurtulmaya çalışıyor. Bu yaşanan olay hayvanlara yapılan işkencelerden sadece biri, buna benzer daha nice olayların yaşandığı Viranşehir’de yeni yetişen neslin nasıl bir duygu ile yetiştiğinin çarpıcı örneğini oluşturuyor. Manevi duygulardan uzak olarak yetiştirilen bu çocuklar ileri yaşlarda özellikle şiddet olaylarına rahatlıkla karışabilecek bir yapıya sahip oluyor.

            AİLELERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR: Bizim Gazete olarak başta aileler olmak üzere toplumumuz da yaşayan tüm fertlere çağrıda bulunuyoruz. Yeni yetişen neslin maneviyattan uzak olarak yetiştirilmesi bu sonuçları doğuruyor. Başta İnsan sevgisi olmak üzere hayvan ve çevre sevgisinin gelecek nesillere verilebilmesi için mutlaka manevi değerler ile çocuklarımızı yetiştirmemiz lazım. Büyüklerine saygı, küçüklerine merhamet duygularını çok küçük yaştan itibaren verilmesi, hayvanlara ve çevreye duyarlılığın önemi bilhasa ailelere tarafından çocuklara zamanında aşılanması gerekiyor. Toplumsal olarak gelecek nesli yetiştiren bizler bu nesillerimizin merhamet duygusu ile kuşatılmış, toplumun değer yargılarını özümsemiş ve manevi olarak kendini geliştirmiş birey olarak yetiştirmemiz gerekiyor. Bu zalimane duygular ile yetişen çocuklar ilerleyen dönemlerde başta kendi ailelerine ve yaşadığı topluma çok büyük zararlar vereceğinin unutulmaması gerekiyor. Bu konuda Bizim Gazete ve bizimgazete63. Sitesi olarak tüm halkımızın dikkatini çekiyoruz.    

bizimgazete63.com  20.08.2013

1204 kez okundu

Yorumlar

     20/08/2013 16:32

ailelerinde biraz maneviyat olsaydı çocuklarına verirlerdi yazık....
Misafir - sdalhatin K

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
Hava Durumu
Saat
Site Haritası