• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam464
Toplam Ziyaret12910435

Yenişehir'deki Park Alanı Niçin İmara Açıldı


               Ramazan Bayramının 2.günü Viranşehir Belediye Başkanı  M. Sinan Burun ve Başkan yardımcısı Nayıf Aslan halk ile bayramlaşmak için Kültür Merkezinde hazır bulundular.

                Bizim Gazete olarak belediye Başkanlığının düzenlediği bayramlaşma törenine katılmak için ziyaret ettik. Ziyaretimiz esnasında Başkan Burun ve başkan yardımcısı Aslan ile bayramlaştıktan sonra vatandaşlar tarafından gerek mesaj yoluyla gerekse telefon yolu ile sıkıntılarını dile getiren vatandaşların sorunlarını aktardık. Vatandaşlar tarafından Yenişehir Mahallesi Baran İlköğretim okulu civarında ki arsanın park olarak şehir planında göründüğü ve buranın park imarından çıkarılıp imara açıldığını iddia ettiklerini aktardık. Belediye Başkan V. M.Sinan Burun ise bu sorumuza verdiği cevapta “ Söz konusu alan 2000 Metre karelik bir alandır. Biz bu alanı daha önce antin parkında ki bir vatandaş ile takas yoluna gittik. Eğer bu takası yapmamış olsaydık şimdi ki antin parkını yapamazdık. Ayrıca söz konusu yerin hemen arkasında bulunan ve halk tarafından tren yolu olarak bilinen 100 dönümlük araziyi yeşil alan olarak yapacağız. İdari mahkemeye yapılan başvuru reddedildiğinden bu alanı Ocak ayından  itibaren ağaçlandıracağız” dedi.

                Yeni Mezarlığa Yeni Yol: Viranşehir Belediye Başkan V. M.Sinan Burun Yeni mezarlık yolu ile ilgili olarakta” Vatandaşlarımız yeni mezarlığa giderken çıkışta ana yolun ters istikametine girip risk almaması içinde çalışma yaptık. Buna göre Hastane civarından çift gidiş ve gelişli olarak yol yaptık. Bundan böyle halkımız yeni mezarlığa giderken hastane yolunu kullanıp ters istikamet sıkıntısı çekmeyecek” dedi. Daha önce Bizim Gazete tarafından gündeme taşınan ve stabilizesi yapılan hastane yolu ile ilgili olarak ta “ Bu yolu kısmen bitirmiştik, inşallah bayramdan hemen sonra bu yolunda asfalt çalışmasını yaparak trafiğe tamamen açılmasını sağlayacağız. Gördüğümüz kadarıyla bu yolu kullanan birçok vatandaşımız var, bu sorunu da böylece aşacağız” dedi.  

bizimgazete63.com  15.08.2013



1940 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası