• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam488
Toplam Ziyaret12909822

İlçe Başkanı Sayan Mesaj Yayınladı



BİRLİĞİN ADRESİ MİLLETİN PARTİSİ

            Ak Parti genel başkanı ve Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti, Türkiye’nin siyasi ve demokrasi tarihinde çığır açarak tarihin sayfalarına altın harflerle yazılmıştır.

            Ak Parti, kurulduğu günden bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerle yediden yetmişe her kesimi kucaklayarak 76 milyon Türkiye’nin partisi ve iktidarı olmuş, halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğu düşüncesiyle gecesini gündüzüne katarak ülkenin refahı için elinden geleni yapmıştır.

            14 Haziran 2001 tarihinde liderimiz sayın Recep Tayip Erdoğan’ın önderliğinde çıkmış olduğumuz bu kutsal yolda, Ak Parti kadroları olarak gece gündüz demeden, büyük bir aşk ve şevkle halkımıza hizmet etme noktasında elimizden geleni yaptık.

            Ak Parti, Türkiye siyasetinde ezber bozan bir anlayışla yok edilmiş olan siyasi imajı tekrar inşa etmiş ve her türlü vesayeti ortadan kaldırmıştır.

            Viranşehir ilçemiz, Ak Parti iktidarı döneminde bugüne kadar almamış olduğu hizmetleri almaya başladı ve bu hizmetler hızını kesmeden halkımızın istifadesine sunulmaya devam etmektedir.

            Ak Parti iktidarı öncesindeki Türkiye’nin ve Viranşehir’in şartları ile bugünün Türkiye’si ve Viranşehir’i arasında kıyas yapılamayacak kadar büyük bir hizmet farkı ortadadır. Ak Parti iktidarı öncesinde hayal bile edilemeyen hizmetler bugün bir bir halkımızın hizmetine sunulmaktadır.

            Ezilen sömürülen ve egemen güçlerin sözlerini emir telakki eden bir Asya ülkesinden, Ak Parti iktidarları dönemlerinde gelinen son noktada yumruğunu masaya vuran bir dünya ülkesi haline gelmiştir. Dünyanın en büyük ülkelerinin küresel ekonomik krize boynunu eğdiği bir dönemde, ülkemizin hızla büyümesi, siyasi iradenin el değiştirmesine rağmen IMF’den borç alan bir ülkeden IMF’ye borç verecek bir konuma gelmek bir tesadüf değildir.

            Bütün bunlar partimizin gece ve gündüz demeden yapmış olduğu çalışmalarla ve halkımızın vermiş olduğu destekle mümkün olmuştur.

            Ak Parti’nin kuruluşunun 12. yılının genelde ülkemize, milletimize; yerelde ise ilçemize hayırlara vesile olmasını temenni eder, tüm vatandaşlarımıza saygı ve selamlarımı sunarım.  14.08.2013

 

 

                                                                                                                                                                                           CelalettinSayan
                                                                                                                                                                              Ak parti Viranşehir İlçe Başkanı




1608 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası