• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam381
Toplam Ziyaret12902725

Kadir Gecesi Dolayısıyla Yayınlanan Mesajlar


 

            Ramazan ayının son günleri yaklaşırken bu gece kutlanacak Kadir gecesi ile ilgili mesajlar şöyle:











 Mehmet AKYÜREK  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili 
KİT Komisyonu Üyesi

  İnsanlık âlemi için birer kurtuluş, bağışlanma ve mağfiret günleri olan kandillerin en anlamlısı ve  hayırlısı;   

   
   Resûl-i Ekrem’in (sas) dilinde; ”EVVELİ RAHMET, ORTASI MAĞFİRET, SONU DA CEHENNEMDEN KURTULUŞ” olarak ifade ettiği Ramazan-ı Şerifin son günlerine yaklaşırken Kadir Gecesi'ne bir kez daha ulaşmanın sevinç ve mutluluğunuyaşıyoruz.

   Kadir Gecesi,Cenab-ı Allah(c.c) tarafından Kur’anı Kerim’in indirilmeye başlandığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, bin aydan daha hayırlı mübarek bir gecedir.

   Her sene Allah'tan bir bağış, Peygamber'den bir armağan olarak gelen bu mübarek gecede, güzel vatanımızda birlikte yaşadığımız bütün kardeşlerimiz,  ülkemizin yakın ve uzak çevresinde bulunan ve felaketlerle boğuşan İslam Aleminin bütün Müslümanları için sevginin, barışın ve huzurunhakim  olması en büyük dileğimdir

   Bu mana ikliminde gönüllerimizi saflaştırmak, feyz, bereket ve güzelliklerden istifade etmek, bizim bu güzel geceyi en iyi şekilde değerlendirmemiz sonucunda elde edeceğimiz kazanımlar olacaktır.

   Bu duygularla, aziz milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu gece yapacağımız dua ve ibadetlerin, insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan(c.c)’tan niyaz ediyorum.



Muhammed Lütfi Kotan Viranşehir Kaymakamı



      Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allah'a arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği bir gecedir. Bu gecenin tüm İslam Alemine Sağlık, Huzur ve Mutluluk getirmesini dilerim. Bu gece hepimize hayırlı olsun.


Mehmet Yıldırım Eyyup Nebi Belediye Başkanı



      Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.


Münir Kanar Yenişehir Mahalle Muhtarı, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı



         Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın


Remzi Atan Zahireciler Derneği Başkanı



         Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allah'a arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun..



2598 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası