• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam511
Toplam Ziyaret12913119

Yürekler Mısır'daki Kardeşleri İçin Çarptı, Eller Onlar için Duaya Kaltı


               Mısır’daki günlerdir askeri cuntayı demokratik bir şekilde Rabiatül Adaviye meydanında protesto eden ve Cumhurbaşkanı Mursi’ye destek veren Mısır halkına bir destekte Şanlıurfa’dan geldi.

                Eski Valilik binasının alanında yapılan ve İftardan sahura kadar süren programa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Milletvekili Halil Özcan birçok sivil toplum kuruluşları ve binlerce vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim okunması, topluca Yatsı ve teravih namazının kılınmasından sonra Bakan Çelik Alandan ayrıldı. Burada devam eden programda Yasin Talay adlı imamım duası gözleri yaşarttı. Daha sonra bu programı organize eden sivil toplum kuruluşlarının başkanları kısa birer konuşma yaptı. Ruha-Der Başkanı Murat Müjdeci Hasan El Benna ve Müslüman Kardeşler’in tarihçesi hakkında bilgi verdi. Yapılan konuşmalarda Müslümanları kardeş oldukları hatırlatılarak, bu hukuku çiğneyen bazı devletlere ve İsrail, ABD ve Mısır Askeri cuntasına lanetler yağdırıldı. Müslümanların bu zor günlerde mutlaka omuz omuza vermesi gerektiği vurgulanırken bu süreçte Mısır’daki İhvan-ı Müslümin  (Müslüman Kardeşler) cemaatinin 70 yıllık tarihçesinin baz alınmasını ve sadece insanları kardeşliğe davet etmesi ön plana çıkarıldı. Yapılan konuşmalar esnasında bazı İslam ülkelerinin kendi vatandaşlarını aldattıklarını ve Mısır askeri cuntasını meşru gösterdiğini dolayısıyla taraflı yayın yapan medya kuruluşlarına çok dikkat edilmesi gerektiği söylendi. Yapılan sine vizyon gösterisinde Müslüman ülkelerde şehit olan özellikle çocukların cansız bedenleri anlatılırken burada birçok vatandaş gözyaşına hakim olamadı. Yapılan konuşmalardan sonra topluca gece namazı kılınarak sahur için hazırlık yapıldı. Program olaysız bir şekilde sona erdi.    bizimgazete63.com  02.08.2013































2140 kez okundu

Yorumlar

     03/08/2013 13:59

Biz Müslüman anlayışımız cihan şumuldur, dünyadaki tüm mazlumların yanında olduğumuzu bir kere daha haykırıyoruz
Misafir - Müslüman

     03/08/2013 13:23

Sinan Bey SUriye'de yaşayan Kürtlerde Araplarda oradaki tüm müslümanlar bizim kardeşlerimizdir. Onlar için bir çok yardım ve destek çalışması hala devam ediyor. Bahsettiğin kürtler PYD kürtleri ise onları Suriye'de yaşayan Kürtlerde sevmiyor ve tasvip etmiyor. Kürtlere yıllarca zulmeden zalim Esed'in yanında olanlar eğer bu gün bu imkanı buldularsa özgür Suriye Ordusu sayesinde buldular. Bu nasıl bir aymazlıktır ki yıllarca sana zulmeden seni yok sayan bir zalimle birlikte hareket ediyorsun da sana bir insan gibi yaşama onuru bahşeden bir harekete arkadan vuruyorsun. Bu tek kelime ile ihanettir. Kamışlıda esed ve PYD mensupları yanyana. Bu gün esed iktidara gelse Kuzeyde yaşayan bir kürt bırakmaz. PYD Esed'in taşeron şirketi olmuş . İnsanları görmezden gelmekle itham etmeye hakkınız yok ayrıca sen neden mısırdaki zalimlere karşı sesini yükseltmiyorsun. en azından yaptığın yorumun üstünde bir zalimlere lanet girişi yapabilirdin.
Misafir - salih direk

     02/08/2013 17:57

Sinan bey siz niye mısırdaki müslümanları için bir şeyler yapmıyorsunuz.ben fethi beyin duyarlılığını tebrik ediyorum
Misafir - misafir

     02/08/2013 17:01

yönetici bey neden bu mısır duyarlıllığını suriye kürtleri için göstermiyorsun ?
Misafir - sinan kurt

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası