• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam254
Toplam Ziyaret12902598

Seçim Startı Verildi


         AK Parti kampanyaların daha etkin olması için, Ramazan Bayramı'nın hemen ardından başkan adaylarını kamuoyuna duyuracak.

         Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin provası olarak gördüğü mahalli seçimlere sıkı hazırlanıyor. Halkın mahalli idarelerden beklentileri ve istedikleri isimler konusunda il il üç farklı araştırma ile saha taranırken, kamuoyu liderlerinin de kanaati alınacak. AK Parti teşkilatı ile temayül yoklamasının yanı sıra il milletvekillerinin de muhtemel adaylar konusunda görüşleri alınacak. Yerel Yönetimler Başkanlığı'nca hazırlanan çalışmalar daha sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak partinin en üst karar organı MKYK ve MYK'da değerlendirilerek son karar verilecek.

         Gözler ise, seçimin yıldızı olacak İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde adaylık ipini kimin göğüsleyeceği üzerinde. Parti yönetimi henüz büyükşehirlere yönelik bir isim çalışması gerçekleştirmedi. Çalışmalarda sadece halkın mevcut yönetimlerden memnuniyeti ve beklentileri ölçüldü.

         Edinilen bilgilere göre; AK Parti, Ramazan Bayramı sonrasında ağustos ayı içinde adaylarını kamuoyuna açıklamaya başlayacak. Belediye başkan adaylarının erken açıklanmasına gerekçe olarak; geçtiğimiz aylarda yasalaşan büyükşehir düzenlemesi gösteriliyor. Parti içinde yapılan değerlendirmelerde bu düzenleme ile belediye sınırlarının il sınırlarına genişlediği, kampanyaların daha etkin olabilmesi için de adayların erken açıklanması gerektiği üzerinde duruluyor. Milletvekilleri ile teşkilatların da talebinin adayların erken açıklanması yönünde olduğu belirtiliyor.

         Bu arada; üç dönem kuralı yüzünden bazı bakanların kamuoyundaki beklenti doğrultusunda büyükşehir belediye başkanlıklarına kaydırılması durumunda; mini kabine revizyonu gündeme gelebilecek.

Kaynak: Türkiye   25.07.2013


1746 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası