• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam268
Toplam Ziyaret12913721

Peki Bunlar İçinde Viranşehir Var mı?

         2013 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile bazı bakanlıklara ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararname ile 14 kaymakam ve 8 vali yardımcısı değişik görevlere getirildi. 43 vali yardımcısı kaymakamlağa atandı.

     Yayımlanan kararname ile Ceylanpınar Kaymakamlığı değişirken, Boş olan ve Vali yardımcıları tarafından bakılan Suruç Kaymakamlığına atama yapıldı. Bu arada yeni oluşan Şanlıurfa'nın Karaköprü, Haliliye ve Eyyubiye ilçelerinede atamalar yapıldı. Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ise Viranşehir'de kaldı.    
    

      Söz konusu müşterek kararnameyle bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya dahizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 568 mülki idare amirinin görevyerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi. Bunlardan 65 kaymakam adayıeğitimlerini tamamlayarak kaymakamlık görevine başladı.

         Bakanlık merkezinde görevli 24 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirilirken, 14 kaymakamve 8 vali yardımcısı Bakanlık merkezinde değişik görevlere getirildi.

         Merkezde görev yapan 2 mülki idare amiri kaymakamlığa, 4 mülki idare amiri vali yardımcılığına, 43 vali yardımcısı kaymakamlığa, 1 vali yardımcısı il hukuk işleri müdürlüğüne atanırken, 83 vali yardımcısı yer değiştirdi.

         Atamalarda, 263 kaymakam naklen yer değiştirirken, 62 kaymakam vali yardımcılığına, 6 kaymakam il hukuk işleri müdürlüğüne; 2 il hukuk işleri müdürü naklen yer değiştirirken, başka göreve atanmak üzere 4 mülki idare amiri de görevlerinden alındı.

Gümüşhane'ye kadın vali yardımcısı

         Kamu İhale Kurumunda Başkanlık Müşaviri olarak görev yapan 2 eski mülki idare amiri de hukuk müşavirliğine getirildi. İlbeyli Kaymakamı Meral Uçar, Gümüşhane'ye vali yardımcısı olarak atandı.

         Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı Askeri Yargıtay üyeliklerine İlker Uçdu, Mehmet Şimşek ve Arif Fikret Özev getirildi.

         İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığına İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı İsmail Ustaoğlu, İller İdaresi Genel Müdürlüğüne İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Ali Fidan, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Ömer Doğanay, Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcılığına da Hukuk Müşaviri Birhan Uslu getirildi.

         Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Osman Çakır'ın, Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcılığına Ümit Güner'in ataması yapılırken, bazı illerin de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürleri değişti.

         Gençlik ve Spor Bakanlığında Proje ve Koordinasyon Genel Müdür Yardımcılığına Şinasi Demirbaş getirilirken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında ise Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdür Yardımcılığı'na Mustafa Yılmaz atandı.

         Prof. Dr. Ayşe Soysal'ın görev süresinin sona ermesi nedeniyle boşalan Yükseköğretim Kurulu Üyeliği'ne ise Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çetin Erol seçildi.

Atama ile ilgili tüm listeyi görmek için tıklayınız



2000 kez okundu

Yorumlar

gitseydi keşke     21/07/2013 00:22

o kadar gidecek gidecek deniyordu v.şehir kaymakamı, gitmiyor demekki. üzüldüm doğrusu.
Misafir - takito

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası