• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam838
Toplam Ziyaret12913446

Milli Eğitim Müdürlükleri Rotasyona Tabi Tutuluyor


            Milli Eğitim Bakanlığının 04.07.2013 tarihinde yayımladığı genelge ile bir çok şehrin İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile Şube Müdürlerinin rotasyona tabi tutulacağı öğrenildi.

            Bizim Gazete ve bizimgazete63.com Eğitim – Öğretim olayında ne kadar hassas olduğumuzu yaptığımız yayınlar ile gösterdik. Viranşehir olarak Eğitim seviyesinde hak etmediğimiz bir seviyede bulunduğumuz bütün istatistik rakamlar ortaya koyuyor. Bunun en bariz örneğini de yapılan üniversite sınavlarında yıllardan beridir sondan ilk 10 da olduğumuz gerçeğidir. Yapılacak rotasyon ile Viranşehir’e atanacak yöneticinin dağ gibi yığılan sorunları aşacak kabiliyete sahip bir yöneticinin gelmesini bekliyoruz. Özellikle Viranşehir’de doğmuş, Viranşehir’de yetişmiş, Viranşehir’in eğitim şartlarında eğitimini almış ve sorunları derinlemesine bilip çözüm üretecek bir yönetici kamu oyunun beklentisi haline geldi. Yaptığımız kamuoyu araştırmalarında halkın beklentisi bu yönde. Şimdi edindiğimiz bilgilere göre 31 Ağustosa kadar bu rotasyonun bitmesi gerekiyor. Bu güne kadar taş üstüne taş koyanlara teşekkür ediyor, bundan sonra ki atanacak yöneticinin bu kriterlere sahip biri Müdür olmasını bekliyoruz.

            Son dönemde yapılan okullar ile eğitim camiamızın büyüyeceği, öğrenci sayımızın atanacağı göz önünde bulundurulduğunda konunun ne kadar hassas olduğu açık bir şekilde görülecektir. Halkın ortak talebini buradan tüm yetkililere aktarıyor atanacak İlçe Milli Eğitim Müdürünün gündeme getirdiğimiz konuları aşacak bir kabiliyete sahip olmasını bekliyoruz. Yaklaşık 30 İl’den daha büyük olduğu iddia edilen Viranşehir’in Eğitim sorunu bir tarafa diğer sorunların bir tarafa olduğuna inanıyoruz. Görev verilecek İlçe Milli Eğitim Müdürünün yöneticileri, öğretmenleri, velileri ve öğrencileri kucaklayıcı olması beklentimiz işin ne kadar ciddi bir yönü olduğunun kanıtıdır anlayışındayız. Belirtilen özellikte yapılacak atamadan sonra yapılan tüm hayırlı çalışmalarda destek vereceğimizi, yapılan yanlışları da yapıcı bir şekilde eleştireceğimizi buradan kamuoyuna duyuruyoruz.   bizimgazete63.com  19.07.2013

EDİTÖRDEN: Sayın Okurumuz İbrahim Şehmusoğlu, Viranşehir'i bu kadar yakından ilgilendiren ve geleceğimiz olan çocukların yetişmesi için yaptığımız haberde herhangi bir portre çizilmemişitir. Ama maneviyatı yüksek demeyi unutmuştuk bunuda siz hatırlatmış oldunuz.



2052 kez okundu

Yorumlar

ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU     25/07/2013 10:31

nasıl ki hükemeti zayıflatan hantal çalışmayan bürokrasi ise, ilçe milli eğitim müdürlüğündeki memurlar da milli eğitimin bürokrasisi olmuş. kendi binasındaki memurlara iş yaptıramıyor maalesef ne milli eğitim müdürü ne de şube müdürleri. bazıları istisna tam tembeller sürüsü. ayrıca işini gördürmeye gelen öğretmenlere karşı da çok kaba davranıyorlar. kendilerini bir şey zannediyolar ama sıradan bir memur olduklarını unutuyorlar herhalde. bunlara birinin uslüp dersi vermesi lazım. nerdeyse bir çoğu lise mezunu olarak hizmetli kadrosunda, daha sonra ilçe milli eğitim müdürlüğüne memur olarak alınmış. eğitim, kültür,anlayış, uslüp yetersiz. bu konuda yetkililerin bir şeyler yapması lazım.
Misafir - köy öğretmeni

     24/07/2013 10:02

GELEN GİDENİ ARATMAZSA SORUN YOK...MÜDÜR TEK DEĞİLKİ MİLLİ EĞİTİMDEKİ BÜTÜN PERSONELİN TEMİZLENMESİ GEREKİYOR..BİR -İKİ KİŞİ DIŞINDA İŞ YAPAN MEMURDA YOK..İNSALLAH GELEN İŞ YAPTIRIR MEMURUNA..VİRANŞEHİRDEN OLMAMASI ÇOK ÇOK İYİ OLUR BURANIN İNSAN İLİŞKİLERİ GELENDE İŞ YAPTIRMAZ YABANCI OLMASI GEREK DİYE DÜŞÜNÜYORUM..
Misafir - EĞİTİMCİ

     24/07/2013 00:29

Bence gelecek kişinin geçmişi başarılarla dolu olmalı. Önceden iyi bir idarecilik yapmış olmalı. Aldığı puanlar teşekkürnameler taktirnameler maaş ödüllendirmeleri bolca olmalı. Bu işe atandıktan sonra yan gelip yatmamalı. Devletin malını babasının malı gibi kullanmamalı. Anlarsınız ya lojmn araba v.s .
Misafir - misafir

     23/07/2013 14:13

Ayrıca bu konuyu tam manşete ısarla hatta reklam alınında ısrarla tutmanızı rica ediyoruz. Zira o çocuklar bizim çocuklarımız..
Misafir - misafir

     23/07/2013 14:39

Bu konuyu gündeme getiriniz için teşekkürler. Yalnız size "Viranşehir’de yetişmiş, " bu noktalarda katılmıyorum eğer yerli halktan biri gelirse bence pek verim olmuyor bakınız şu anki duruma. Neden mi çünkü yerli biri gelirse kurumda ister istemez selam ile iş yapılıyor. Zaten şu anki mevcut durum hiçte hoş değil zira bakınız herkes kendi arkadaşını, kendi sendika elemanını şube müdürü vs.. yapma gayreti içerisinde . Evet yeni gelecek biri bölgeyi tanısın ama oralı olmasın temennimiz bu yönde. Sayın Dilipak'ın bir sözü ile bitirelim mesajı. Torpil ve rüşvet nasıl da kuşatıyor çevremizi.. Kimi çetesi adına, kimi cemaat bağlantıları ile, adeta köşe kapmaca oynuyor.. Rüşvetini gizlemek için ona din kisvesi, hayır kisvesi giydiriyor bir de! Hani işi ehline verecektik?.. Hani işi ehline verecektik?.. Hani işi ehline verecektik?.. Hani işi ehline verecektik?.. umarız iş ehline verilir buna pek ihtimal vermesekte.
Misafir - misafir

     22/07/2013 12:05

eğitimi katletti bu adam,gitsede viranşehir en az 3 yıl toparlanamaz.
Misafir - fatih

     19/07/2013 22:55

çok şükür bu müdür gitsin artık.senelerdir yaptığı hiçbişey yok.
Misafir - ekrem

EĞİTİM      19/07/2013 09:14

MEVCUTTAKİ MÜDÜRLERE DE TEŞEKKÜRÜ HAK ETTİLER BENCE BU ARADA BU KADAR ÖZELİĞİNİ SAYDIĞINIZ YENİ MÜDÜRÜN İSMİNİDE YAZSAYDINIZ
Misafir - İBRAHİM ŞEHMUSOĞLU

EĞİTİME DUYARLILIK     19/07/2013 03:07

eğitim konusundaki duyarlılığınızdan ötürü teşekkürler.......
Misafir - metinan vehit

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası